Angelique Kerber are un 2021 de coşmar: Al doilea eşec incredibil, în ultimele două turnee

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelique Kerber, într-o criză prelungită de formă
Angelique Kerber, într-o criză prelungită de formă

Între 2016 şi 2018, nemţoaica de 33 de ani a cucerit trei titluri de Grand Slam. Acum, în şase meciuri disputate în acest an, a adunat deja trei înfrângeri.

Angelique Kerber (26 WTA) e într-o cădere liberă! Participarea la Australian Open 2021 a fost un dezastru, în condiţiile în care campioana din 2016 a fost eliminată după primul meci.

La Melbourne, Kerber a fost învinsă în turul I de Bernarda Pera (65 WTA), scor 0-6, 4-6. Probabil, din dorinţa de a-şi limpezi gândurile, Kerber nu s-a mai înscris în niciun turneu din Australia, deşi ar fi putut participa la „Phillip Island Trophy“, competiţie creată, în mod special, pentru sportivele care au încheiat repede socotelile cu primul Grand Slam al anului.

În schimb, Kerber a luat o scurtă pauză şi a revenit pe teren, la Doha (Qatar). Aici, a câştigat primul meci, 6-4, 6-2 cu turcoaica Buyukakcay (179 WTA), dar astăzi, în turul II, a suferit un nou eşec surprinzător.

Kerber a rezistar doar 60 de minute pe teren, a luat cinci game-uri şi a fost învinsă de Anett Kontaveit (24 WTA), scor 1-6, 4-6.

Kerber e a patra vedetă care părăseşte repede Qatar Total Open, după Kiki Bertens (11 WTA), Belinda Bencic (12 WTA) şi Jennifer Brady (13 WTA), toate învinse în primul tur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite