Antrenorul lui Djokovici nu înţelege de ce elevul său a fost expulzat din Australia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Antrenorul lui Novak Djokovic, Marian Vajda, crede că elevului său i s-a făcut o mare nedreptate şi că mass-media a manipulat informaţiile. Nole, în schimb, e curat ca lacrima.

Djokovic a fost expulzat din Australia şi se confruntă, cel puţin pentru moment, cu o interdicţie pe 3 ani de a mai călca la Antipozi. Antrenorul lui, Marian Vajda, a vorbit pentru prima oară despre momentele dificile pe care le-a traversat Nole, notează Eurosport.

"Mi-a luat ceva timp să mă liniştesc, încă nu înţeleg de ce i-au făcut asta. Nu am mai văzut o nedreptate atât de mare de mult timp. În plus, mass-media este de vină în mare măsură pentru manipularea informaţiilor; mai ales în Australia, incită constant la o atitutine împotriva lui Djokovic. Ceea ce s-a întâmplat va avea cu siguranţă consecinţe semnificative, va fi dificil pentru Nole să se întoarcă. S-a invadat intimitatea sa, a familiei sale. Este clar că l-a lovit psihic, sunt nişte răni pe care cu greu şi le va scoate din cap. Cu toate acestea, îmi cunosc foarte bine jucătorul. Novak este puternic, neclintit şi nu a spus încă ultimul cuvânt în tenis", a deszăluit Vajda pentru slovacii de la Objektiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite