Sport

articolul anterior articolul urmator

Antrenorul lui Djokovici nu înţelege de ce elevul său a fost expulzat din Australia

2
21 Jan 2022 15:04:45
Autor: Nicolae Ion
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Antrenorul lui Novak Djokovic, Marian Vajda, crede că elevului său i s-a făcut o mare nedreptate şi că mass-media a manipulat informaţiile. Nole, în schimb, e curat ca lacrima.

Djokovic a fost expulzat din Australia şi se confruntă, cel puţin pentru moment, cu o interdicţie pe 3 ani de a mai călca la Antipozi. Antrenorul lui, Marian Vajda, a vorbit pentru prima oară despre momentele dificile pe care le-a traversat Nole, notează Eurosport.
"Mi-a luat ceva timp să mă liniştesc, încă nu înţeleg de ce i-au făcut asta. Nu am mai văzut o nedreptate atât de mare de mult timp. În plus, mass-media este de vină în mare măsură pentru manipularea informaţiilor; mai ales în Australia, incită constant la o atitutine împotriva lui Djokovic. Ceea ce s-a întâmplat va avea cu siguranţă consecinţe semnificative, va fi dificil pentru Nole să se întoarcă. S-a invadat intimitatea sa, a familiei sale. Este clar că l-a lovit psihic, sunt nişte răni pe care cu greu şi le va scoate din cap. Cu toate acestea, îmi cunosc foarte bine jucătorul. Novak este puternic, neclintit şi nu a spus încă ultimul cuvânt în tenis", a deszăluit Vajda pentru slovacii de la Objektiv.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

mircea miricioiu
21.01.2022, 15:52:18

nici nu ai ce comenta la afirmatiile individului. el pare ca traieste pe alta lume. dar sigur daca ar fi pus intrebarile necesare cui trebuia ( eventual prin translator daca are probleme de lingvistica ) , ar fi primit si raspunsurile lamuritoare.

+2 (2 voturi)
Utilizator Adevărul
21.01.2022, 16:54:10

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările