Bătuţi şi de Georgia:  Doru Isac, cel care l-a atacat pe Hagi "cu talpa", a pierdut toate meciurile de calificare la EURO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională a României Under 19 a pierdut toate cele trei meciuri de calificare la EURO 2015, cu Cipru, Muntenegru şi Georgia.

"Eu nu sunt selecţionerul care să îi răspundă la telefon lui Hagi şi care să primească ordine <Ia-l pe ăla, pe ăla şi pe ăla>. O fi fost aşa obişnuit, dar nu ţine cu mine. Eu nu am venit în România să intru în contradicţii. Am venit să excelez", afirma antrenorul echipei naţionale a României de la nivelul Under 19, Doru Isac, într-un interviu acordat ProSport. . 

Excelenţa înseamnă 0-6 cu Anglia, într-un meci amical, 0-1 cu Cipru, 0-1 cu Muntenegru şi 1-3 cu Georgia, partide de calificare la EURO 2015. 

Contra Georgiei, Doru Isac a folosit formula: Răzvan Negrilă - Cristian Manea, Radu Crişan, Robert Gherghe, Marius Halmaghe - Silviu Balaure, Robert Căruţă (38 George Ionaşcu), Vlad Olteanu - Andrei Ivan - Alexandru Tudorie (65 Sadi Akari), George Puşcaş.

La turneul disputat în Georgia Doru Isac a luat un singur fotbalist de la Viitorul lui Hagi, pe Cristian Manea. 

Mircea Sandu l-a desfiinţat pe Doru Isac. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite