Antrenorul Liviu Ciobotariu a demisionat de la Vaslui: „Eram depăşit de situaţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Ciobotariu, antrenor FC Vaslui
Liviu Ciobotariu, antrenor FC Vaslui

FC Vaslui se îndreaptă spre Liga a doua, iar oamenii din conducerea clubului îşi dau demisia „pe capete“. Antrenorul Liviu Ciobotariu a plecat şi el de la echipa moldavă.

Ciobotariu spune că nu mai putea să gestioneze situaţia: "Am reziliat contractul pe cale amiabilă. Îmi pare foarte rău, pentru că m-am ataşat de jucători şi de echipă. Din păcate, erau probleme care mă depăşeau. Nu ştiu dacă jucătorii vor merge la meciul de la Cluj. A fost o decizie pe care am luat-o după ce m-am gândit toată noaptea, însă nu mai ştiu cum să gestionez situaţia, sunt lucruri care nu depind de mine. Nu mai puteam să organizăm deplasările şi meciurile, aşa că toată lumea de la club şi-a dat demisia. Sunt mândru de ce-am realizat împreună, în condiţiile în care am câştigat în Ghencea neplătiţi de luni bune şi am reuşit scorul campionatului în meciul cu cei de la Corona Braşov. Nu regret că am venit la Vaslui şi nu am de gând să caut eu vinovaţi", a spus Liviu Ciobotariu.

Alţi doi oameni din conducere, Cătălin Popa şi Dragoş Iftime, şi-au depus demisia.

În locul lui Ciobotariu, Costinel Botez, antrenor de la copii şi juniori, va conduce echipa în jocul de sâmbătă cu "U" Cluj. 

FC Vaslui este ca şi retrogradată în Liga a doua. Vezi aici cine se bucură de necazul moldovenilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite