Sport

articolul anterior articolul urmator

Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea. Cum e, de fapt, Daniel Dobre, omul pe care câştigătoarea de la Wimbledon l-a apostrofat de câteva ori

27
17 Jul 2019 08:02:33
Autor: Iulian Anghel
Daniel Dobre
Daniel Dobre

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, avându-l alături pe Daniel Dobre, omul care a antrenat-o în ultimele luni.

Simona şi Daniel Dobre au o relaţie foarte bună, în ciuda faptului că fostul lider mondial l-a apostrofat  nu o dată pe tehnicianul ei, în timpul turneelor la care a participat. 

Deşi pare un tip dispus să încaseze, Daniel Dobre e cu totul altfel. "Eu sunt calm în aparenţă, în sinea mea sunt vulcanic şi sar destul de repede la beregata cuiva. Nedreptatea, lipsa de respect, minciuna, nu pot să le suport. Ea este vulcanică şi pasională. Ei nu îi plac certurile şi lucrurile agresive, disputele verbale. Eu pot să accept orice de la un sportiv dacă din punctul de vedere al dăruirii, al pasiunii îşi face treaba. Nu mă deranjează dacă ţipă o dată sau de două ori pentru că ştiu că de 10 ori a tras şi şi-a făcut treaba. Simonei Halep îi plac liniştea şi echilibrul", a spus Daniel Dobre, la emisiunea Marius Tucă Show, după care a precizat ce lucruri stau la baza unei relaţii bune între un jucător şi un antrenor:

"Respectul şi încrederea sunt baza. Pe ultima o câştigi ca antrenor prin sfaturi, dar nu orice fel de sfaturi. Sunt jucători cărora le place să vorbească foarte mult, iar alţii au nevoie de două cuvinte şi fac imediat. Ea aşa este, face imediat.Preia imediat şi pentru că la nivelul ei nu poţi da sfaturi care vor fi bune peste cinci luni, în momentul în care cineva vede că sfatul tău duce la un progres rapid, atunci încrederea creşte", a mai spus Dobre.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

27 Comentarii

🖕
17.07.2019, 09:01:59

Dle Anghel, expresia „își dă arama pe față” are înțeles negativ (caută de la ce provine). După ce eu învăț să nu vă mai cred, vă urez ca tot mai mulți să nu vă mai acceseze asemenea titluri-înșelăciuni!

+19 (19 voturi)
Serbanescu Serbanila
17.07.2019, 09:30:31

De fapt Iulica Anghel nu s-a putut trezi dupa o noapte bahica iar cel care a scris articolul a fost ROMANUL Amir! Fata de acesta trebuie sa fim ingaduitori, testul de limba romana dat la obtinerea cetateniei nu includea si perceptia acestor "nOAnte!"

+7 (11 voturi)
Nicolas Radevits
17.07.2019, 09:23:35

"Ei nu îi plac certurile şi lucrurile agresive". Mai exact nu ii plac daca ea le primeste, ca deh, e vedeta. In schimb, are liber la gesturi indoielnice.

-9 (17 voturi)
Serbanescu Serbanila
17.07.2019, 09:27:57

Da? Si tu ce esti? O nulitate care posteaza pe forumuri utilizand o suta de useri, nu?

+4 (14 voturi)
"Cine uita nu merita!" - Nicolae Iorga
17.07.2019, 09:54:46

Serbanescule, 200 nu 100.

0 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (27)