Anunţul zilei: Bilete la ultimul meci Euro 2020, la Bucureşti! Ronaldo poate juca pe „Arena Naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cea mai aştepată partidă de la noi e programată pentru luni, 28 iunie, de la ora 22.00. Şi poate aduce o forţă fotbalistică pe cel mai important stadion al ţării.

Bucureştiul se află pe ultimul loc pe harta Euro 2020, după cum „Adevărul“ a scris aici. În condiţiile în care „Arena Naţională“ a găzduit trei naţionale neatractive pentru suporterul neutru, vorbim despre Ucraina, Austria şi Macedonia de Nord, la nici una dintre cele trei partide de până acum nu s-a atins nici măcar capacitatea de 25%, de 13.000 de spectatori, permisă de autorităţile sanitare.

În schimb, la meciul din optimi, ultimul din cadrul turneului final pentru Bucureşti, situaţia se va schimba! Cu acest prilej, la Bucureşti va sosi câştigătoarea grupei F. Care se va stabili, diseară, şi, cel mai probabil, va fi una dintre Franţa, Portugalia şi Germania, în condiţiile în care calificarea Ungariei ţine de un miracol fotbalistic.

Iar echipa de pe locul 1 în grupa F se va duela cu ocupanta locului 3 în grupa A sau C. Adică, fie cu Elveţia, fie cu Ucraina. Ceea ce se va stabili tot în urma partidelor din această seară.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că UEFA a pus în vânzare biletele pentru ultimul meci găzduit de Bucureşti, cel din optimi. Iată anunţul de pe frf.ro:

Partida din optimile de finală ale UEFA EURO 2020 de pe Arena Naţională, din 28 iunie, se va disputa, conform HG nr. 636 din 9 iunie 2021, cu fani în tribune ocupând până la jumătate din capacitatea stadionului.

Începând din 22 iunie, pe platforma de ticketing UEFA sunt disponibile bilete la partida de la Bucureşti. Conform aceleiaşi Hotărâri de Guvern, spectatorii care achiziţionează bilete după această dată trebuie să fie vaccinaţi împotriva SARS-CoV-2 (să fi trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau să fie vaccinaţi şi să prezinte un test negativ în cazul în care schema completă de vaccinare nu este completă.

După logarea pe platforma de ticketing , trebuie completat codul de acces ”VACCINATED” înainte de selectarea partidei de la Bucureşti.

Iată preţurile biletelor pentru ultimul meci de la Bucureşti:

Preturi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite