Arpad Paszkany rupe tăcerea: „De data asta, nu o să mai achit nota de plată!“. Ce se va întâmpla cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul sub patronatul căruia formaţia din Gruia a cucerit opt trofee majore şi a dominat fotbalul românesc a clarificat care va fi rolul său la echipă, odată cu venirea unui nou acţionar majoritar.

Informaţia potrivit căreia, înaintea meciului Steaua – CFR Cluj, scor 2-0, elevii lui Miriuţă au fost vizitaţi de Arpad Paszkany şi de noul acţionar, Marian Băgăcean, a surprins în condiţiile în care, în ultimii doi ani, „Arpi“ a fost „omul invizibil“.

Reapariţia sa într-un moment important în care CFR ar urma să iasă din insolvenţă, având şi şanse bune la câştigarea campionatului, a dat naştere la un scenariu spectaculos: Paszkany intenţionează să se implice, din nou, în viaţa echipei.

„Adevărul“: Pe lângă întâlnirea cu jucătorii, aţi fost şi pe stadion la Steaua – CFR Cluj?

Arpad Paszkany: N-aveam cum, fiindcă şi acum când vorbesc cu dumneavoastră sunt la Stuttgart.

Şi de unde până unde această întâlnire cu lotul echipei după aproape doi ani?

Am vrut doar să le prezint jucătorilor pe noul acţionar al clubului, care e un tip de caracter şi care sunt sigur că o să facă o treabă bună la CFR.

S-a spus că Marian Băgăcean e, de fapt, omul dumneavoastră şi că tot Paszkany ar urma să conducă clubul din umbră.

Nu văd de ce aş avea nevoie de cineva ca să stau în umbră. Dacă voiam să conduc eu, asta făceam. N-am niciun motiv să mă ascund. Consider că 17 ani de implicare în fotbal sunt suficienţi. A fost o pagină frumoasă din viaţa mea, însă acum s-a încheiat.

Şi v-aţi detaşat complet de fotbal? Nu mai vedeţi meciurile CFR-ului, de exemplu?

Ba da! Mă uit şi la meciurile lor, dar şi la meciurile lui Bayern Munchen, echipa mea favorită. Urmăresc şi Liga Campionilor. Mi-a plăcut fotbalul şi aşa va fi mereu.

Are CFR şanse la câştigarea campionatului în acest sezon?

Matematic, da. Mai sunt 27 de puncte rămase în joc şi multe se pot întâmpla. Plus că şi jocul şi lotul sunt foarte bune din punct de vedere calitativ. Şi cu contra Stelei, echipa a jucat foarte bine şi meciul era deschis oricărui rezultat.

Proiectul CFR-ului cu noul acţionar cum vi se pare?

Unul solid. CFR şi-a găsit un conducător serios.

E posibil ca, pe viitor, să veniţi alături de el şi din punct de vedere financiar?

Aşa cum am spus, voi rămâne alături de CFR ca un iubitor al fotbalului. Doar că, de această dată, nu o să mai achit eu nota de plată (râde).

1 milion de euro a plătit Marian Băgăcean pentru 62% din acţiunile CFR-ului, promiţând că echipa va ieşi din insolvenţă până în luna mai.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite