Aşa încurajează Gigi Becali un om căzut: „E un băiat de caracter. L-am sunat şi l-am luat la mişto“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Patronul FCSB a povestit că a avut un antrenor la FCSB la care a ţinut foarte mult. Drept urmare, l-a ironizat acum, când omul traversează un moment dificil.

Gigi Becali trăieşte în lumea lui, una foarte diferită de cea în care trăiesc oamenii care au o minimă decenţă. Şi, drept urmare, atunci când vrea să-şi consoleze un prieten într-un moment dificil, latifundiarul din Pipera îşi ia amicul peste picior!

Acum, când Nicolae Dică a fost demis de la FC Argeş, Becali a povestit într-o intervenţie la Pro X despre un dialog telefonic pe care l-a avut cu fostul său antrenor. Pe scurt, Becali l-a ironizat pe Dică pentru că, la începutul acestei stagiuni, a refuzat să se întoarcă la FCSB din dorinţa de a-şi continua proiectul la FC Argeş.

Ce a povestit Gigi Becali?

*Da, l-am sunat pe Dică. E un băiat de mare caracter. N-am invitat foarte mulţi oameni la nunta fetei mele. Pe Dică l-am chemat. Eu consider că e unul dintre oamenii cu mare caracter alături de care am lucrat. 

*După ce l-au dat afară (n.r. – cei de la FC Argeş), i-am dat un telefon să-l încurajez. Eu am vrut să-l iau înapoi la FCSB, dar mi-a zis că are un proiect acolo (n.r. – la FC Argeş), că le-a promis. Oamenilor. Zicea că nu vrea să trădeze. «Băi fraiere, nu fi prost!». Cu FCBS nu te întâlneşti toată viaţa. Nu poţi fi mare antrenor la Argeş.

*Acum l-am luat şi eu la mişto. «Felicitări pentru proiect», în glumă i-am spus. Mi-a zis «ai avut dreptate nea Gigi. Am avut încredere şi mi-am luat ţeapă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite