ASA Târgu Mureş-FC Botoşani 2-1. Rebelul N'Doye a reuşit "dubla" şi i-a dus pe ardeleni aproape de podium

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Cosmin Iftode
FOTO Cosmin Iftode

ASA Târgu Mureş a câştigat la limită, scor 21-, partida cu FC Botoşani din etapa a 6-a a Ligii 1, golurile gazdelor fiind marcate de senegalezul N'Doye. Graţie acestei victorii, , ASA s-a apropiat la un punct de podiumul clasamentului.

Dacă în partida cu Dinamo, din deplasare, N'Doye a fost "demon" pentru târg-mureşeni, ratând o lovitură de pedeapsă, la meciul cu FC Botoşani, din etapa a 6-a, senegalezul a fost salvatorul gazdelor, reuşind să marcheze cele două goluri ale victoriei formaţiei ardelene.

N'Doye a deschis scorul în minutul 37, cu un şut plasat. În partea a doua oaspeţii au reuşit să egaleze prin Hadnagy în minutul 78, care a punctat cu un şut la colţul lung. Cu cine minute înainte de final, acelaşi N'Doye a adus fericirea la Târgu Mureş, reuşind dubla cu o lovitură de cap din interiorul careului.

S-a terminat 2-1 pentru ASA, care urcă până pe locul 5, la un punct distanţă ocupanta locului 3, Astra, echipă care are un meci mai puţin disputat. De partea cealaltă, în ciuda înfrângerii, Botoşaniul rămâne la mijlocul clasamentului, având 3 victorii şi 3 înfrângeri în cele 6 etape scurse până acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite