ASA Tg. Mureş - Astra 1-4! Echipa lui Şumudică e cu o mână pe titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Alibec
Denis Alibec

Astra a câştigat cu 4-1 meciul din deplasare cu ASA Târgu Mureş şi mai are nevoie de un punct din ultimele două etape pentru a-şi asigura titlul de campioană.

Astra a făcut un nou pas mare către titlul de campioană, după ce a câştigat cu 4-1 meciul din deplasare cu ASA Târgu Mureş. Din meciurile cu Dinamo, de acasă, şi cu Pandurii, din deplasare, giurgiuvenii au nevoie să scoată minim un punct pentru a fi şi matematic campioni. 

Golurile au fost marcate de Gorobsov ’85 pentru gazde şi Găman '29 (penalti), Teixeira ’49, Alibec ’77 şi Florea ‘87 pentru Astra.

0-1: Găman a transformat un penalti acordat de Ovidiu Haţegan pentru o intervenţie a lui Gonzalez la Alibec.

0-2: Teixeira a înscris cu un şut din colţul careului mic.

0-3: Alibec a marcat cu un şut din şapte metri, după o pasă de la Daniel Niculae.

1-3: Gorobsov a redus din diferenţă cu un şut din afara careului.

1-4: Florea a trimis în plasă mingea respinsă de Stăncioiu la un şut al lui Daniel Niculae.

În minutul 74, de la ASA Târgu Mureş a fost eliminat Matei, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - Matei, Gonzalez, Balaur, Pârvulescu - Mureşan, Gorobsov – Buş (Ciolacu ’46), Borza (Constantin ’46, Feketics ‘74), Brandan – Ţucudean. Antrenor: George Ciorceri.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Queiros, Găman, Geraldo, Junior Morais – Lovin (D. Niculae ’66), Takayuki – Boudjemaa (Florea ’73), Boldrin (De Amorim ’59), Teixeira – Alibec. Antrenor: Marius Şumudică.

Marius Şumudică, antrenor Astra: Ne mai trebuie un punct, sperăm să-l luăm cu Dinamo, să jucăm cu trofeul pe masă. Acest club merită mult mai mult respect, nu pot să uit că Helmuth Duckadam spunea că a pierdut FCSB-ul campionatul. Îi amitnesc că Astra a condus campionatul 27 de etape. Ca antrenor, Hagi nu a realizat încă nimic, nu înţeleg de ce vorbeşte de mine. Nici eu nu am realizat nimic, dar îmi mai trebuie un punct. Nu merităm să fim jigniţi de nimeni.  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite