Asta o face pe Simona Halep să zâmbească înainte de Australian Open. Poze de mii de like-uri din sală FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep se pregăteşte pentru debutul de la Australian Open cu zâmbetul pe buze
Simona Halep se pregăteşte pentru debutul de la Australian Open cu zâmbetul pe buze

Simona Halep trage tare pentru a fi în formă la startul primului turneu de Mare Şlem al anului. Campioana de la Wimbledon va debuta în competiţie în noaptea de luni spre marţi, la o oră ce va fi anunţată ulterior de organizatori, dar a luat pulsul terenurilor încă de vineri.

În weekend, Simona l-a luat şi pe iubitul său, Toni Iuruc, în sala de antrenament. A patra jucătoare a lumii a postat pe reţelele de socializare fotografii, scriind un îndemn de suflet: „Nu uita să zâmbeşti”. Virginia Ruzici, prima câştigătoare româncă la Roland Garros şi managerul Simonei, a fost şi ea alături de Halep.

Pe locul patru în clasamentul mondial la startul Australian Open-ului, Simona Halep visează la un nou titlu de Grand Slam. „În primul rând, mi-ar plăcea să-l câştig (n.r. - la Australian Open) pentru că Darren Cahill e australian. Cred că ar fi ceva deosebit. E şi familia lui acolo. Eu m-am antrenat în Australia acum doi ani. Am petrecut Crăciunul acolo, adică am o oarecare afinitate cu australienii pentru că sunt oameni relaxaţi şi m-au primit cu căldură mereu, de câte ori am jucat acolo. Şi-mi place turneul, e Happy Slam, aşa e nickname-ul. Prima mea semifinală de Grand Slam Junior a fost în Australia. E acolo o mică istorie”, a transmis Simona Halep.

halep
halep
ruzici

Foto: Simona Halep via Instagram

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite