Astra - Craiova, meciul care a schimbat liderul campionatului: Antrenorul aruncat de Becali face minuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după eşecul suferit de CFR Cluj la Botoşani, partida dintre echipele aflate pe locurile 2 şi 3 s-a încheiat cu un rezultat care a detronat campioana de pe primul loc.

Deja e o certitudine: dacă această ediţie de campionat are o echipă-surpriză, atunci aceasta se numeşte Astra Giurgiu! Iar când te gândeşti cum au pornit giurgiuvenii în acest sezon, cu o remiză, acasă, cu Botoşani, meci în urma căruia Dan Alexa a luat un pumn de la Anamaria Prodan, faptul că Astra se află acum pe primul loc e cu atât mai surprinzător!

Ce-i drept, cheia renaşterii echipei a fost îndepărtarea lui Alexa de pe bancă. Şi înlocuirea sa cu Bogdan Andone (44 de ani), antrenor pe care Gigi Becali s-a grăbit să-l dea afară la începutul sezonului. 

Andone a debutat la Astra la 21 septembrie, iar de atunci bilanţul său vorbeşte de la sine: 8 victorii, 1 egal, 1 înfrângere! Iar dintre partidele câştigate, ultimele şapte au fost la rând, toate în campionat!

Duminică seară, Astra a răpus şi Craiova, scor 1-0 (Alibec 50). Victoria a fost însă mult mai clară decât ce arată scorul şi gazdele au irosit câteva ocazii monumentale prin acelaşi Alibec.

După succesul de duminică, Astra a urcat pe primul loc în Liga I, iar etapa viitoare, mai precis la 16 decembrie, urmează să întâlnească CFR, la Cluj!

CITEŞTE ŞI:

CFR a „deraiat“ înaintea marelui meci cu Celtic: Bilanţ îngrozitor pentru echipa lui Dan Petrescu în deplasare

Liga I

Vineri

FCSB - Gaz Metan 2-0

Sâmbătă

Chindia - Poli Iaşi 2-1

Hermannstadt - Dinamo 4-2

Duminică

Botoşani - CFR Cluj 2-1

Astra - CS U Craiova 1-0

Luni

Sepsi - Clinceni 18.00

Voluntari - Viitorul 20.30

Clasament, play-off

1. Astra 40 de puncte

2. CFR Cluj 38p

3. CS U Craiova 34p

4. FCSB 33p

5. Viitorul 32p

6. Gaz Metan 30p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite