Astra, reacţie virulentă în scandalul dopajului care poate „îngropa“ clubul: Cum se apără

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin vocea preşedintelui Dan Coman, fosta campioană a Ligii I şi-a expus poziţia, într-un moment în care riscă excluderea din Liga I.

Astra Giurgiu e implicată în scandalul dopajului care ia amploare în fotbalul românesc. Având trei jucători care au recurs la o terapie interzisă la o clinică privată din Bucureşti, campioana din 2016 riscă inclusiv retrogradarea, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Totuşi, preşedintele Astrei, Dani Coman, a respins categoric această posibilitate şi chiar a anunţat că Astra îşi va da în judecată jucătorii implicaţi în această poveste. Într-o declaraţie oferită pentru digisport.ro, Coman a insistat că Ioniţă, Fatai şi Takayuki Seto s-au dus la clinica respectivă din propria iniţiativă şi nu trimişi de clubul Astra.

Ce a spus Dani Coman?

*N-avem de ce să fim excluşi! Nu suntem deloc în culpă. Clubul n-a ştiut de acţiunea jucătorilor, n-a fost o acţiune comună. N-am ştiut de acţiunea pe care au întreprins-o jucătorii. Noi, clubul Astra, nu am beneficiat de acele vitamine. Îi vom acţiona în judecată pe jucători şi le vom cere şi daune materile importante. Sigur că ştiu deja suma, dar n-are rost să o fac publică.

*Cei trei fotbalişti erau jucători importanţi pentru noi, pe care ne bazam, dar pe care n-am putut să-i folosim din cauza a ceea ce au făcut ei. Dacă Astra beneficia de cei trei jucători, atunci, da, puteam fi suspendaţi. Dar, ei n-au jucat pentru noi de la acea acţiune. Repet, n-avem de ce să fim în culpă.

*Legat de faptul că l-aş fi sunat pe Ioniţă şi l-aş fi făcut „trădător“ pentru că a recunoscut totul în faţa comisiei antidoping, e total fals. Toată lumea ştie că eu nu jignesc jucătorii. Am avut o singură discuţie în care l-am întrebat ce s-a întâmplat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite