VIDEO CFR Cluj smulge un egal cu Viitorul în prelungiri / "U" Cluj învinge la limită Astra şi deschide drumul Stelei spre un nou titlu în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a smuls în minutele de prelungire o remiză pe terenul Viitorului, scor 1-1, în primul meci al etapei a 21-a din Liga 1, în vreme ce Astra a pierdut inexplicabil contra Universităţii Cluj, scor 0-1, rezultat de care poate profita din plin Steaua.

Partida din prologul etapei a 21-a din Liga 1 a pus faţă în faţa Viitorul Constanţa şi CFR Cluj. Puştii lui Hagi veneau după victoria nesperată contra lui Dinamo, în deplasare, în vreme ce ardelenii bifaseră un egal alb cu FC Vaslui. Partida jucată la Chiajna a fost lipsită de spectacol în primele 70 de minute. Jocul s-a animat în ultimul sfert de oră, atunci când, de altfel, s-au marcat şi cele două goluri. Gazdele au deschis scorul în minutul 72 prin Larie. Deşi au condus până în minutele de final, Maftei le-a luat două puncte din buzunar celor de la Viitorul, restabilind egalitatea în al doilea minut de prelungire. În minutul 90+4, CFR-ul a rămas în zece jucători, după eliminarea lui Gabionetta pentru cumul de cartonaşe.

Remiza de la Chiajna nu ajută niciuna dintre cele două formaţii. Viitorul adună patru puncte în cele două meciuri oficiale jucate în 2014, în timp ce ardelenii trebuie să mai aştepte cel puţin o săptămână pentru a obţine prima victorie în acest an. În etapa viitoare, a 22-a, CFR-ul primeşte vizita Stelei.

VIDEO Viitorul - CFR Cluj 1-1


Partida de pe "Cluj Arena" a început prost pentru ocupanta locului secund din clasamentul Ligii 1. După doar nouă minute, gazdele au deschis scorul prin golgeterul Lemnaru la prima ocazie de gol a meciului. Giurgiuvenii au fost uluiţi de golul rapid încasat şi au fost total dezorganizaţi şi lipsiţi de viziune pe faza ofensivă. Primele faze de poartă mai periculoase ale Astrei au fost consemnate abia după jumătate de oră de joc, dar au rămas fără rezultat pe tabelă.

În partea secundă, oaspeţii au împins jocul înspre careul advers, dar a fost doar o dominare sterilă. Rând pe rând, Budescu, Wiliam de Amorim sau Veselovsky au încercat să pună în pericol poarta Universităţii Cluj, dar au fost imprecişi la finalizare. Finalul de meci s-a jucat cu mingi aruncate de giurgiuveni în careul gazdelor, dar scorul a rămas nemodificat.

Universitatea câştigă, astfel, cu 1-0 contra Astrei, echipă ale cărei pretenţii pentru câştigarea campionatului sunt total nejustificate după modul cum a evoluat pe "Cluj Arena". Pentru "şepcile roşii" victoria din această etapă este o gură de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării, în vreme ce Astra pierde teren în cursa pentru titlu, facilitându-i Stelei drumul spre al doilea titlul consecutiv în Liga 1.

VIDEO "U" Cluj - Astra Giurgiu 1-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite