Atac brutal: „Reghecampf e un sclav. Becali e oierul care face gargară!“. Doi foşti mari fotbalişti îi distrug pe FCSB-işti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Tentativa bucureştenilor de a câştiga titlul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanee şi comportamentul lor arogant i-a transformat în campionii antipatiei.

FCSB vrea să fie cel mai mare club din România, însă devine tot mai mic pe zi ce trece din cauza unui management catastrofal. Principala cauză: patronul s-a înconjurat de oameni care să nu iasă din cuvântul lui.

Această situaţie a fost remarcată şi de Tudorel Stoica, cel care a cucerit Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986. „Eu, dacă aş fi fost în locul lui Reghecampf, sau dacă aş fi vreodată antrenor la FCSB, ceea ce nu se va întâmpla, nici n-aş veni la conferinţa de presă. Când stăpânul spune că el e stăpân, înseamnă că ceilalţi sunt sclavi pe acolo. Cum poţi tu să vii la televizor când tu eşti un sclav acolo? Ei n-au nevoie de antrenor, n-au nevoie de nimic, pentru că stăpânul hotărăşte, stăpânul face, stăpânul drege“, a afirmat Stoica la Dolce Sport.

Un alt fost mare jucător, Ionel Ganea, a criticat la acelaşi post demersul FCSB-iştilor de a merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. „Oierul face gargară cu apă. Ştie foarte bine ce a votat Valeriu Argăseală în Comitetul Executiv. Totul s-a decis pe vot, prima regulă sunt meciurile directe din play-off, aşa cum e şi în Europa“, a declarat fostul internaţional.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite