Au ratat calificarea, acum îi ceartă pe fani: cum au comentat steliştii asistenţa redusă de la meciul cu Dinamo Kiev

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varela (stânga)
Varela (stânga)

Chiar dacă a trecut mai mult de o săptămâna de la întâlnirea care a consemnat eliminarea roş-albaştrilor din grupele Ligii Europa, fotbaliştii campioanei sunt şi acum afectaţi de faptul că au evoluat pe un stadion aproape gol.

Oficial, 7.620 de spectatori au urmărit din tribune Steaua – Dinamo Kiev, scor 0-2. Ulterior, gazdele au anunţat că, în realitate, au existat puţin peste 3.000 de plătitori de bilete la partida menţionată, restul spectatorilor venind la meci pe baza unor invitaţii sau după ce au primit tichete gratis!

După meci, mai mulţi oficiali ai campioanei s-au plâns de faptul că echipa a fost părăsită de fani, iar acum şi jucătorii au adoptat acelaşi discurs. 

„Sincer, mă aşteptam ca la meciul cu Dinamo Kiev să fie cel puţin peste 30.000, pentru că era un meci de calificare şi, cu siguranţă, alta ar fi fost soarta meciului. Noi, jucătorii, simţim altfel când tribunele sunt pline şi suporterii noştri ne împing de la spate“, a spus Adi Popa la Digi Sport.

Fundaşul Fernando Varela a confirmat spusele colegului său: „Normal, când se joacă un meci important cum e cel cu Dinamo Kiev şi vin puţini oameni, normal că eşti dezamăgit!“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite