Aurel Ţicleanu: "În mare măsură suntem retrogradaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurel Ţicleanu este foarte dezamăgit după ce Universitatea Craiova a pierdut meciul cu FC Braşov deşi conducea la pauză. Oficialul oltean consideră că echipa este aproape 100% retrogradată.

"Sunt foarte dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat. Cred că, în mare măsură, Craiova este retrogradată. Este o seară tristă. Nu poţi să digeri prea uşor o înfrângere atunci când conduci cu 1-0 la pauză. Ieşirea lui Gugu şi intrarea lui Ilyeş au decis meciul. Braşov a câştigat meritat. Am renunţat la familii de Paşte pentru că am crezut că aceşti copii ne vor face fericiţi, dar nu s-a întâmplat. Este momentul să se înceapă o reconstrucţie. De vreo două luni umblu prin ţară după echipele noastre de juniori. Avem nişte copii foarte talentaţi. Craiova nu va muri, vă asigur", a spus Ţicleanu la Digi Sport.

Universitatea Craiova a pierdut meciul disputat acasă în compania echipei FC Braşov cu scorul de 1-2. Golurile au fost reuşite de Ovidiu Stoianof (26'), pentru olteni şi Adrian Rusu (65') şi David Distefano (67') pentru ardeleni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite