Aurelia Brădeanu aşteaptă un final de poveste de vis la Rio: de ce JO 2016 e o competiţie specială pentru ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre jucătoarele deplasate de selecţionerul Tomas Ryde la Rio de Janeiro se află şi una care va scrie istorie în Brazilia prin prezenţa ei la eveniment.

Asta deoarece, participând la JO 2016, Aurelia Brădeanu (37 de ani) va deveni prima jucătoare de handbal din România care a bifat trei prezenţe la Olimpiadă.

„Sunt printre sportivii fericiţi, dar în acelaşi timp şi sportivii nefericiţi. Într-adevăr, e a treia ediţie a Jocurilor Olimpice la care particip, dar în sufletul meu e un gol pentru că nu mi-am dorit doar să particip, ci mi-am dorit să fac şi un lucru bun. Nu s-a întâmplat până acum, poate a treia participare va fi cu noroc şi mi se va umple golul care îl am“, a spus Brădeanu pentru prosport.ro.

„Toate echipele sunt foarte puternice acolo. Când ajungi la Jocurile Olimpice nu te mai gândeşti că ai picat cu o echipă mai uşoară sau mai grea. Toate meciurile vor fi dificile. Şi Angola a evoluat, sunt echipe cu valoare care au rămas acasă. Noi suntem printre echipele fericite, printre cele care participăm şi vom lua fiecare meci ca atare. Nu vom lua nici un meci care va fi foarte uşor“, a continuat handbalista de 37 de ani, referindu-se la grupa din care face parte România, Norvegia, Spania, Brazilia, Muntenegru şi Angola.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite