Australia aplaudă în picioare: Federer, eliminat după un meci epic în care primul break a venit după trei ore!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proba masculină de la Australian Open 2019 oferă nişte confruntări în care, de multe ori, ai senzaţia că se joacă pe calculator.

Tenis regal, de pe altă lume, în optimile de la Australian Open 2019! Grecul Stefanos Tsitsipas (15 ATP) a reuşit marea surpriză, eliminându-l pe Roger Federer (3 ATP), după un duel de aproape patru ore.

Primele două seturi s-au decis la tie-break. Federer l-a luat pe primul (13-11), însă l-a pierdut pe al doilea (3-7). În continuare, s-a mers pe serviciu până la al 11-lea game din setul trei! Abia la 6-5 pentru Tsitsipas, puştiul grec de 20 de ani a reuşit să câştige pe serviciul lui Federer pentru a lua setul trei: 7-5.

Bineînţeles, în setul patru s-a mers, din nou, pe serviciu şi s-a ajuns la un al treilea tie-break. Aici, s-a impus, din nou, Tsitsipas: 7-5.

Astfel, Federer, deţinătorul trofeului la Melbourne şi de şase ori campion la Australian Open, a părăsit turneul, în timp ce pentru Tsitsipas urmează un duel în sferturi cu Bautista-Agut (24 ATP). Grecul a înregistrat după victoria de astăzi cu Federer cel mai bun rezultat obţinut vreodată la un turneu de Grand Slam, calificarea în sferturi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite