Australian Open 2017: Simona Halep deschide turneul! Când are loc meciul cu Shelby Rogers

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oraganizatorii de la Australian Open au dat publicităţii programul primei zile de meciuri, iar Simona Halep şi Shelby Rogers vor juca în prima partidă de pe arena Rod Laver.

Meciul dintre Simona Halep şi Shelby Rogers va fi prima partidă de pe Rod Laver Arena şi va avea loc luni dimineaţa, de la ora 02.00, ora României, în direct pe EuroSport.

Tot de la ora 02.00, pe terenul 14, Patricia Ţig o întâlneşte pe Monica Puig, medaliata cu aur de la Rio.

De la aceeaşi oră, pe terenul 20, Irina Begu joacă împotriva Yaroslavei Shvedova, din Kazahstan, jucătoare antrenată de Victor Ioniţă.

Sorana Cîrstea joacă împotriva Irinei Kromacheva pe terenul 12, a treia partidă a sesiunii de dimineaţă.

Partidele Monica Niculescu versus Anna Blinkova (Rusia) şi Ana Bogdan versus Elena Vesnina (Rusia) vor avea loc marţi. 

Cine e Shelby Rogers

Simona Halep va juca în primul tur de la Australian Open cu Shelby Rogers, din Statele Unite ale Americii. În vârstă de 24 de ani şi înaltă de 1,75m, Rogers este o jucătoare cu lovituri puternice, forţa fiind principala ei calitate.

Paradoxal însă, cel mi bun rezultat al carierei a venit pe zgura de la Roland Garros, unde a trecut de Karolina Pliskova, Petra Kvitova şi Irina Begu, printre altele, pentru a ajunge în sferturile de finală ale ediţiei trecute.

La Grand Slamuri, Shelby Rogers mai are un tur trei la US Open 2015, când drumul ei a fost oprit chiar de Simona Halep. A fost atunci o victorie facilă a româncei, în 67 de minute, scor 6-2, 6-3. Atunci însă era pe locul 154 WTA, acum este pe locul 57 WTA, ceea ce i-a permis accesul direct pe tabloul principal.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite