Avertisment pentru Reghecampf. Ce trebuie să ştie despre noul său patron. Şeicul este un om neîndurător cu asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeicul şef de la Al Hilal
Şeicul şef de la Al Hilal

Laurenţiu Reghecampf a semnat cu Al Hilal şi totul pare a fi lapte şi miere în viaţa fostului antrenor de la Steaua, care va câştiga o grămadă de bani la arabi.

Cele 5 milioane de euro pe care Reghe îi poate lua în următorii doi ani sunt condiţionaţi de performanţe, deoarece şeful lui Al Hilal este un om care vrea numai locul întâi. şeicul Abdulrahman bin Musa'ad, preşedintele celor de la Al Hilal, nu stă prea mult pe gânduri atunci când trebuie să înlocuiască un antrenor şi de regulă schimbă doi tehnicieni pe an.

După plecarea lui Cosmin Olăroiu, în 2009, pe banca tehnică a lui Al Hilal s-au aflat zece antrenori, nouă dintre ei fiind străini, Cătălin Necula a ocupat mai întâi funcţia de interimar timp de patru luni. L-au urmat apoi belgienii Georges Leekens şi Eric Gerets. În 2010 a sosit argentinianul Gabriel Calderon şi apoi nemţii Thomas Doll şi Heiko Bonan.

Cehul Ivan Hasek a rezistat numai cinci luni, în vreme ce francezul Antoine Kombouare a stat pe banca tehnică a lui Al Hilal pe o perioadă de şapte luni. Croatul Zlatko Dalic abia dacă a putut prinde patru luni, pentru ca ultimul tehnician înaintea venirii lui Reghe, Sami Al-Jaber, să reziste un an. Acesta a fost singurul saudit care a stat pe banca lui Al Hilal în ultimii ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite