Avertisment în sportul românesc: „Tenisul se îndreaptă spre o perioadă foarte, foarte, foarte dificilă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis FOTO Inquam Photos
Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis FOTO Inquam Photos

La doi ani după ce Federaţia Română de Tenis (FRT) a rămas fără sprijinul financiar al Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS), preşedintele celei dintâi instituţii, Ion Ţiriac, a lansat un avertisment.

Ion Ţiriac, a declarat, joi, după Adunarea Generală a FRT, că tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă „foarte, foarte grea” după „era Halep”, dat fiind faptul că instituţia pe care o conduce nu mai beneficiază de finanţarea din partea MTS, de mai bine de doi ani.

„Tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă foarte, foarte, foarte dificilă, după «era Halep». Noi am avut şi încă avem acest fenomen Halep, dar după ce se încheie vom avea un gol imens, care va fi extrem de greu de umplut. Pentru că îl poţi umple numai dacă semeni acum şi culegi peste 10 ani. O să vedem de unde vin şi banii, dacă nu prin finanţare de la Guvern, atunci o să îi găsim în altă parte”, a comentat Ion Ţiriac, potrivit Agerpres. 

În acelaşi context, Ion Ţiriac a lăudat echipa alături de care lucrează, în cadrul federaţiei: „Milionul de dolari îl faci, într-o zi şi poţi să-l pierzi în două ore. Ca preşedinte de federaţie nu e aşa greu, pentru că eu îi am pe aceşti oameni în jurul meu, care au muncit. Şi au muncit voluntar, pentru că ei nu sunt salariaţi ai federaţiei. Sunt nişte oameni care iubesc tenisul şi muncesc pentru el”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite