Sport

articolul anterior articolul urmator

Avertisment în sportul românesc: „Tenisul se îndreaptă spre o perioadă foarte, foarte, foarte dificilă”

2
14 Nov 2019 19:00:58
Autor: Diana Seceleanu
Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis FOTO Inquam Photos
Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis FOTO Inquam Photos

La doi ani după ce Federaţia Română de Tenis (FRT) a rămas fără sprijinul financiar al Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS), preşedintele celei dintâi instituţii, Ion Ţiriac, a lansat un avertisment.

Ion Ţiriac, a declarat, joi, după Adunarea Generală a FRT, că tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă „foarte, foarte grea” după „era Halep”, dat fiind faptul că instituţia pe care o conduce nu mai beneficiază de finanţarea din partea MTS, de mai bine de doi ani.

„Tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă foarte, foarte, foarte dificilă, după «era Halep». Noi am avut şi încă avem acest fenomen Halep, dar după ce se încheie vom avea un gol imens, care va fi extrem de greu de umplut. Pentru că îl poţi umple numai dacă semeni acum şi culegi peste 10 ani. O să vedem de unde vin şi banii, dacă nu prin finanţare de la Guvern, atunci o să îi găsim în altă parte”, a comentat Ion Ţiriac, potrivit Agerpres. 

În acelaşi context, Ion Ţiriac a lăudat echipa alături de care lucrează, în cadrul federaţiei: „Milionul de dolari îl faci, într-o zi şi poţi să-l pierzi în două ore. Ca preşedinte de federaţie nu e aşa greu, pentru că eu îi am pe aceşti oameni în jurul meu, care au muncit. Şi au muncit voluntar, pentru că ei nu sunt salariaţi ai federaţiei. Sunt nişte oameni care iubesc tenisul şi muncesc pentru el”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Hoher Herman
14.11.2019, 19:16:48

Balaoachesu' cioditor a ajuns formator de opinie. De la un milion de marci furate a devenit miliardar in Euro. Curat murdar coane!

-1 (1 vot)
George Luca's
14.11.2019, 19:32:43

Mosule, De ce te dai modest? Nu exista nici o era SHrek, fara uneltirile Tiriac, asa ca sa redam adevarul istoric. Ce va fi si cat va fi dupa epoca Tiriac macar va fi ceva curat, daca nu si foarte valoros. Fara cocalari, fara smenuri, doar atat cat meritam. Degeaba te preamaresti singur prin invaluire ca numai deservicii ai facut tarii, pe care ai spoliat-o. Vaia con Dios!

-1 (1 vot)
Modifică Setările