Avocaţii lui Novak Djokivici speră ca judecata să fie cât mai rapidă pentru a-i acorda posibilitatea tenismenului să participe la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Avocatul Nicholas Wood a declarat, în timpul unei audieri de instrucţie în cazul Novak Djokovici la Federal Circuit Court, că nu s-a propus ca sportivul să fie reţinut astăzi.

Wood i-a cerut judecătorului Anthony Kelly ca acest caz să fie judecat cât mai rapid, având în vedere faptul că Australian Open începe luni. Wood a menţionat că vrea ca Novak Djokovici să rămână vineri seara la adresa la care se află în acest moment şi ca sâmbătă să aibă posibilitatea de a fi împreună cu echipa sa de avocaţi. Avocatul a sugerat că procesul poate avea loc la Federal Circuit Court şi nu să fie transferat la Tribunalul Federal, el subliniind că “fiecare minut înainte de startul turneului luni este preţios”. Nicholas Wood a precizat că până sâmbătă la prânz va depune documentele şi solicitările necesare, iar Ministerul Imigraţiei va depune documentele până sâmbătă la ora 22.00, astfel încât duminică să poată avea loc o audiere: “Domnul Djokovici ar putea fi programat să joace luni seara sau marţi seara. În aceste circumstanţe suntem foarte îngrijoraţi în privinţa timpului”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite