Azarenka, rezultat şocant: A umilit-o pe campioana de la Australian Open 2020!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victoria Azarenka, probabil, cea mai în formă jucătoare din circuitul feminin
Victoria Azarenka, probabil, cea mai în formă jucătoare din circuitul feminin

Victoria Azarenka (31 de ani, 14 WTA) e de neoprit! Ce a făcut cu Sofia Kenin (5 WTA) poate fi un avertisment serios pentru restul fetelor din circuit despre ce tenis poate juca finalista de la US Open.

Victoria Azarenka pare că a luat ceva de când s-a declanşat pandemia, dar nu COVID-19. Ceva care a revigorat-o şi transformat-o, din nou, într-o forţă în circuitul feminin.

Paradoxal, Vica a pierdut primul meci disputat după pauza competiţională, în faţa lui Venus Williams, la Lexington. Apoi, aproape că a devenit invincibilă! Bilanţul ei în următoarele 15 partide? 14 victorii, 1 înfrângere. A câştigat titlul la Cincinnati (s-a retras Osaka înainte de finală) şi a pierdut doar în finala de la Flushing Meadows (foarte greu, cu Osaka).

În rest, Azarenka a cam făcut instrucţie cu adversarele ei. Dar ceea ce a reuşit, joi seară, în turul II de la Roma, a depşit toate aşteptările! Faţă în faţă cu campioana de la Australian Open 2020, Sofia Kenin (5 WTA), Azarenka i-a administrat acesteia un incredibil 6-0, 6-0, în 62 de minute!

Primul set a fost un „măcel“. Pentru că americanca Sofia Kenin a luat doar...8 puncte! Iar setul a durat 23 de minute. În actul secund, Kenin a opus o rezistenţă demnă, totuşi, de o campioană de Grand Slam, a mai lungit game-urile, dar tot degeaba, fiindcă, iarăşi, a pierdut la zero. De această dată, după 39 de minute.

În optimi, Azarenka o va întâlni pe Kasatkina (74 WTA).

O altă surpriză înregistrată, joi seară, la Roma a fost înfrângerea suferită de Kiki Bertens (8 WTA). În turul II, olandeza a fost învinsă de Polona Hercog (50 WTA), scor 4-6, 4-6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite