„Babele“ încântă în continuare: Serena şi Venus au oferit un meci superb la Lexington

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena (stânga) a câştigat un duel de două ore şi 21 de minute
Serena (stânga) a câştigat un duel de două ore şi 21 de minute

Un duel între o jucătoare de 38 de ani şi alta de 40 de ani e o raritate în lumea sportului de performanţă. Surorile Williams sunt însă parcă din alt film, unul cu eroine cu superputeri!

Casele de pariuri au mers pe mâna Serenei Williams (9 WTA) înaintea meciului cu numărul 31 cu sora ei mai mare, Venus (67 WTA).

„Adevărul“, citând însă presa americană, a subliniat că, la ce au arătat cele două sportive în primele lor meciuri de după pandemie, Venus e într-o formă mult mai bună. Iar joi seară, în turul II de la Lexington, Venus a chinuit-o serios pe Serena!

Primul set a fost luat de sora mai mare (6-3), al doilea i-a revenit Serenei cu acelaşi scor (6-3), aşa că, după o mică întrerupere cauzată de ploaie, partida a intrat în decisiv.

Aici, s-a jucat pe viaţă şi pe moarte, cu patru break-uri, câte două de fiecare parte, în primele şapte game-uri! La 4-4 însă, Serena a reuşit ceea ce s-a dovedit a fi momentul decisiv! Sora mai mică a făcut break la capătul unui game incredibil, în care a revenit de la 0-40! Cu 5-4 pe tabelă şi cu serviciu, Serena n-a ratat ocazia de a închide partida, la 6-4, obţinând a 19-a victorie în 31 de partide în faţa lui Venus.

În sferturi, Serena va juca fie cu Rogers (116 WTA), fie cu Fernandez (120 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite