„Baby România“, sub lupa marilor echipe: Un jurnalist italian a dezvăluit că vor curge ofertele pentru puştii lui Rădoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Puşcaş
George Puşcaş

Debutul fantastic al tricolorilor mici la Euro 2019 a adus România U-21 în atenţia scouterilor prezenţi la turneul final găzduit de San Marino şi Italia.

Potrivit jurnalistului italian, Gianluca Di Marzio, în această vară, ofertele vor curge pentru componenţii naţionalei de tineret. 

Într-un material intitulat „Surpriza România: Totul despre talentele lotului U-21“, Di Marzio a dezvăluit unde pot ajunge puştii pregătiţi de Mirel Rădoi. 

„După debutul furtunos la Euro 2019, jucătorii lui Rădoi sunt sub lupa cluburilor europene, multe dintre ele din Italia. Cristi Manea e monitorizat de Spal, după ce, în ianuarie, s-a aflat pe lista celor de la Chievo şi Bologna. Alexandru Cicăldău e urmărit din mai multe ţări, urmând să primească oferte de la Standard Liege, Lille, Lyon şi Sevilla. Ianis Hagi a fost aproape de Genoa în iarnă, iar acum e pe lista celor de la Ajax. Dragoş Nedelcu, care n-a jucat cu Croaţia U-21 din cauza unei probleme medicale, a fost aproape de Sampdoria în iarnă, iar acum agentul Pietro Chiodi încearcă să-l aducă în Italia“, a scris Gianluca Di Marzo pe pagina sa de internet.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite