Badea: "E o satisfacţie pentru noi că Torje e urmărit de echipe mari!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele echipei Dinamo, Nicolae Badea, a comentat interesul clubului Real Madrid faţă de mijlocaşul Gabi Torje, informaţie publicată de presa spaniolă.

Chiar dacă nu a confirmat vreun interes din partea madrilenilor, Badea a ţinut să-l avertizeze pe Torje că trebuie să fie concentrat la jocurile lui Dinamo, indiferent de oferte:

"Pentru noi este o satisfacţie că jucătorii noştri sunt urmăriţi şi apreciaţi şi nu mă refer doar la Gabi Torje. Este important că toţi jucătorii au valoare. Important este ca, până în momentul în care un transfer este validat, atitudinea şi contribuţia jucătorilor pentru culorile lui Dinamo să fie la cote înalte. Marius Niculae, înainte să plece la Sporting Lisabona, a dat totul pentru echipă până la ultimul joc, nu s-a menajat deloc. Asta aşteaptă suporterii lui Dinamo, o schimbare de atitudine", a spus Badea.

Oficialul dinamovist a vorbit şi despre situaţia lui Liviu Ganea, jucător care se află în continuare la Dinamo II: "Clubul îşi va respecta obligaţiile financiare faţă de jucător, atât din punct de vedere financiar cât şi sportiv. Depinde de el daca se va răzgândi, să ştie şi clubul dacă poate conta pe el. El a pornit de la Dinamo II şi se putea întoarce acolo şi pe latură sportivă, nu numai administrativă".

Dinamo a semnat un nou contract cu sponsorul Rin Grand Hotel, întelegere care se întinde pe doi ani şi care ar putea duce echipei din Ştefan cel Mare aproximativ 1 milion de euro, incluzând bonusurile de performanţă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite