Băieţii lui Victor Piţurcă joacă fotbal împreună. Alex, despre Edan: „E un băiat simpatic fratele meu vitreg. Are şi talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Piturca
Alex Piturca

Selecţionerul Victor Piţurcă se poate declara mulţumit deoarece fiii săi, Alexandru (30 de ani) şi Edan (7 ani), se înţeleg perfect.

A spus chiar băiatul cel mare al antrenorului echipei naţionale, conform ziarulring.ro, el dezvăluind că cei doi joacă chiar şi fotbal împreună. "Asta e viaţa! E un băiat simpatic, e fratele meu vitreg. Îi place fotbalul şi ne întâlnim frecvent să jucăm împreună. Încă e mic, dar cred că are talent. E încă greu de spus dacă va putea să fie fotbalist profesionist, însă totul e posibil. Îl ajut să-şi îmbunătăţească tehnica individuală, îi arăt cum se ţine mingea lângă picior ca să nu ţi-o ia adversarul", a povestit Alex Piţurcă. 

Fost fotbalist la Steaua, Universitatea Craiova şi Pandurii, Alex Piţurcă a abandonat cariera competiţională în urmă cu trei ani şi s-a apucat serios de poker, jucând la diverse turnee organizate în Bucureşti şi în străinătate. El vrea să renunţe însă şi la acest hobby, deoarece mai mult a pierdut decât a câştigat.

 "Dacă ar fi să fac un calcul, cred că sunt pe minus cu pokerul. Din acest motiv, mă gândesc să renunţ să mai joc. Oricum, ăsta a fost doar un hobby pentru mine şi din când în când o să mai particip la turnee, dar doar ca să mă relaxez. Nu am pierdut foarte mulţi bani, aşa cum s-ar putea crede. La turnee sunt pe minus, însă la cash sunt pe plus, deci pe undeva balanţa se echilibrează", a mai spus, pentru Alexandru Piţurcă.

Victor Piţurcă a refuzat mult timp să-şi recunoască băiatul pe care-l are cu fosta balerină Vica Blochina, dar în cele din urmă a fost nevoit să o facă şi să plătească pensie alimentară pentru acesta. Fiul cel mic al selecţionerului joacă acum fotbal la copii lui Dinamo şi e considerat destul de talentat.  

piti
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite