Balint şi-a îngrozit prietenii: „M-a luat tremuratul!“. Reacţii după ce fostul jucător a suferit un infarct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balint

Gabi Balint (56 de ani) şi-a dat seama că ceva nu e în regulă, vineri seară, şi, inspirat, s-a dus imediat la spital. Aici, doctorii l-au informat că a suferit un infarct şi l-au băgat în sala de operaţie.

Lui Balint i s-au montat trei stenturi, iar fostul internaţional e acum în afara oricărui pericol. De altfel, el deja a luat legătura cu prietenii săi şi cu cei din familie pentru a-i linişti pe toţi.

Până să ajungă la acest punct însă, Balint i-a speriat pe mulţi care au aflat, şocaţi, că fostul fotbalist a suferit un infarct. Printre ei s-a aflat şi Ilie Bărbulescu, fost coleg cu Balint la Steaua. Într-o declaraţie oferită pentru prosport.ro, Bărbulescu a mărturisit că i s-a făcut rău, când a văzut ştirea despre fostul său coechipier la televizor. 

Ilie Dumitrescu, coleg de platou cu Balint la Digi Sport, a vorbit şi el despre situaţia prietenului său.

Ce au spus Bărbulescu şi Dumitrescu?

*Ilie Bărbulescu: Eram acasă şi am văzut o ştire la televizor cu Balint. În primele 30 de secunde, m-a luat deja tremuratul pentru că nu se spunea că a şi scăpat. După ce se spunea că a făcut infarct gândul mi-a fugit imediat şi la Lucică Bălan (n.r. - fostul fotbalist care s-a sinucis). Dar al nostru Găboajă a mai marcat încă o dată şi a mai câştigat un alt meci important. De această dată Găboajă a câştigat meciul cu viaţa.

*Ilie Dumitrescu: Mi-a dat mesaj (n.r. - Gabi Balint), am primit semnul de OK. Să nu stea prea mult, să revină aici pentru că avem nevoie de el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite