Ballack îl pune la punct pe Lahm: "Eu sunt căpitanul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei de fotbal a Germaniei, Michael Ballack, absent de la Mondialul-2010 din cauza unei accidentări, l-a pus la punct pe Philipp Lahm, înlocuitorul lui ca purtător al banderolei la CM din Africa de Sud, ieşirea fiind prilejuită de prezentarea sa oficială la Bayer Leverkusen.

"Eu sunt căpitanul echipei naţionale. Philipp Lahm a făcut revendicări pe care eu le consider inoportune. Eram accidentat şi nu puteam să mă apăr", a criticat mijlocaşul venit la Leverkusen de la Chelsea, referindu-se la declaraţiile lui Lahm, care a spus la Mondiale că nu are de gând să predea de bună voie banderola de căpitan.

"Există ierarhii, voi sta de vorbă despre chestia asta cu Philipp", a anunţat jucătorul în vârstă de 33 de ani, cu 7 mai mulţi decât Lahm.

În timp ce jucători activi, precum Schweinsteiger, au luat poziţie, prezentându-l pe Ballack drept "Căpitanul", fostul mare internaţional german Lothar Matthaeus, recordmanul selecţiilor din toate timpurile, l-a sfătuit pe Michael Ballack să aibă decenţa şi să pună capăt carierei sale în echipa Germaniei, care a evoluat foarte bine fără el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite