Barcelona se împiedică pe Nou Camp, ratează şansa să devină lider în La Liga! Suspans total înaintea ultimelor etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barcelona

Joi seara, FC Barcelona a fost învinsă surprinzător, pe teren propriu, scor 2-1, de Granada, după ce l-a pauză a condus cu 1-0.

La un moment dat, catalanii erau la 12 puncte în spatele liderului din La Liga, Atletico Madrid. Rezultatele fluctuante din ultima vreme ale trupei lui Simeone, cât şi ale echipei de pe poziţia secundă, Real Madrid, coroborate cu parcursul excelent al Barcelonei, le-au permis lui Messi şi coechipierior săi să ajungă la doar 2 puncte de prima poziţie şi cu un meci mai puţin jucat. 

Joi seara, Barca nu a profitat de oportunitatea de a trece în fruntea clasamentului şi a pierdut surprinzător restanţa cu Granada, în condiţiile în Messi a deschis scorul în minutul 23. Oaspeţii au revenit însă după pauză şi s-au impus datorită golurilor lui Machis ’63 şi Molina ’79.

În urma acestui rezultat, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, FC Barcelona rămâne pe locul 3 în clasament, cu 71 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul 2, Real Madrid, în timp ce Granada se află pe locul 8, cu 45 de puncte.

Finalul se sezon se anunţă unul incendiar, primele patru echipe fiind despărţite de doar trei puncte:

1. Atletico      73p

2. Real.         71p

3. Barcelona 71p

4. Sevilla       70p

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite