Barcelona simte, din nou, gustul normalităţii: Premieră după 56 de zile negre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După 20 iunie, fanii îşi vor vedea, din nou, favoriţii la meciuri, chiar dacă ele se vor disputa cu porţile închise
După 20 iunie, fanii îşi vor vedea, din nou, favoriţii la meciuri, chiar dacă ele se vor disputa cu porţile închise

Spania a înregistrat, inclusiv ieri, 3.173 de cazuri noi şi 213 decese, însă a înţeles că izolarea nu mai poate fi o soluţie în lupta cu noul coronavirus.

Spania face paşi mici spre ridicarea graduală a restricţiilor, iar măsurile adoptate de Guvern vizează toate domeniile de activitate, inclusiv fotbalul. 

Astăzi, pentru prima dată după 56 de zile, Barcelona, echipa-fanion a oraşului, s-a reunit la baza de pregătire pentru o şedinţă de antrenament, sub conducerea antrenorului Quique Setien. Potrivit presei locale, primul jucător care a ajuns la bază a fost fundaşul francez Clément Lenglet, urmat apoi, pe rând, de Luis Suarez, ter Stegen, Sergi Roberto, Antoine Griezmann, Lionel Messi, Samuel Umtiti, Arthuro Vidal, Jordi Alba, Junior Firo şi Gerard Pique.

Cum în Spania, deocamdată, echipele de fotbal nu se pot antrena decât în grupuri formate din maximum 12 fotbalişti, doar 11 jucători au participat în prima sesiune a zilei. În plus, în timpul şedinţei, cei prezenţi au păstrat o distanţă minimă de 4 metri.

Pentru a evita zona vestiarelor, conform prevederilor, jucătorii au venit direct echipaţi şi, după ce au coborât din maşinile personale, s-au dus pe terenul de antrenament. 

Per total, componenţii lotului au efectuat exerciţiile în trei grupuri separate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite