Becali „a antrenat“, Teja e „decapitat“: FCSB va aborda viitorul sezon cu un nou executant pe bancă. Ştim cine poate fi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

FCSB investeşte sezon de sezon cei mai mulţi bani în transferuri şi salarii pentru a termina campionatul pe locul 2. Iar patronul spune că, în continuare, el va decide tot la club, lăsând de înţeles că şi viitorul antrenor va fi o „marionetă“.

Astra, Viitorul, CFR Cluj de două ori. Iată numele echipelor în faţa cărora FCSB s-a predat în lupta pentru titlu, începând din 2015, de când Gigi Becali a ieşit din închisoare şi a devenit „antrenorul“ echipei.

Deşi CFR abia în această seară a devenit campioană şi din punct de vedere matematic, Gigi Becali pecetluise soarta lui Mihai Teja, executantul de pe bancă, încă de sâmbătă seară.

„Dacă ia titlul, mai poţi să-l dai afară? Dacă nu îl ia, nu v-am spus de la început? Vă dau mâine (n.r. - duminică) un răspuns. Mâine dacă face CFR egal cu Craiova, vă dau răspunsul mâine“, a declarat Becali la Digi Sport, anunţând, practic, iminenta demitere a lui Teja. Acesta a fost instalat în iarnă, după ce Nicolae Dică a fost dat afară şi el.

Deşi el a tăiat şi a spânzurat la FCSB, dictând inclusiv schimbările prin SMS, Becali l-a dat vina pe Teja pentru pierderea campionatului. „Mihai, campionatul l-am pierdut noi! Cum să iei tu titlul dacă tu nu baţi Voluntari, Chiajna şi Călăraşi? Cum să câştigi tu campionatul dacă nu le baţi pe astea care sunt la retrogradare? Jocurile pe care le-am câştigat nu le-am câştigat pe organizare, le-am câştigat pe valoarea individuală a jucătorilor“, a fost mesajul transmis de latifundiarul din Pipera.

Şumudică, favoritul lui Becali

Patronul FCSB a oferit deja şi o prima variantă în privinţa celui care poate prelua rolul de executant de la Mihai Teja. Vorbim despre Marius Şumudică, actualmente sub contract cu Al-Shabab Riad (Arabia Saudită).

„Şumudică mi-a zis că face ce doresc eu. Ştii de ce mi-ar conveni? El nu stă cu vrăjeli. El vorbeşte direct despre tot“, a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite