Becali, dezlănţuit: A călcat în picioare încă un jucător. „E mortăciune. Trebuie jignit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
becali

Până să fie redus la tăcere, aşa cum i-a promis lui Edward Iordănescu, latifundiarul din Pipera continuă să facă prăpăd la nivelul lotului.

FCSB se pregăteşte de o nouă eră: cea în care, după mulţi ani, patronul va deveni „invizibil“, antrenorul va fi mai mult de o simplă „marionetă“, iar jucătorii vor fi lăsaţi în pace, urmând să primească reproşurile, dacă va fi cazul, doar dinspre băncii tehnice.

Deocamdată însă, vorbim despre această situaţie normală, la un club condus anormal, doar în teorie. Pentru că patronul Gigi Becali a călcat încă un jucător în picioare, marţi seară, la intervenţia telefonică pe care a avut-o, la Digi Sport.

Ce a spus Gigi Becali?

*Am greşit cu Olaru, de l-am schimbat şi l-am băgat pe Moruţan (n.r. - la începutul reprizei a doua, în meciul cu Rapid, pierdut cu 0-1). Eu n-am făcut schimbarea pe valoare, am zis că trebuie să joace Moruţan, dar de unde să ştiu eu că poate să fie atât de mortăciune? Trebuie jignit, ca să se înveţe minte. Acum a venit mătuşa lui să stea cu el.

*Până acum nu era problemă, dar încep să pierd. Dacă de la 10 milioane, am cerut pe Moruţan 3 şi nu dă nimeni? Şi ei oferiseră 8, dar n-am vrut să-l dau cu 8. Acum, l-am lăsat la 3 şi nici nu-i interesează pe oameni. Ce înseamnă asta?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite