Becali, dezlănţuit în faţa focarului de la FCSB: „La noi nu se vaccinează pentru că ascultă de patron“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

În ultimele două săptămâni, s-au înmulţit cazurile de COVID-19 la vicecampioana Ligii I. Drept urmare, finanţatorul echipei şi-a expus, în mod public, poziţia vizavi de vaccinare, o soluţie medicală care poate micşora riscurile îmbolnăvirii.

FCSB şi-a pierdut, astăzi, întreg stafful tehnic, după cum „Adevărul“ a scris aici. Iar asta pentru că, la o săptămână după trei jucători de la formaţia secundă, Edward Iordănescu şi colaboratorii săi s-au infectat şi ei cu SARS-CoV-2.

Aflând despre această situaţie, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali a vorbit pentru „Gazeta Sporturilor“, spunând că la clubul său vaccinarea nu e recomandată! Mai mult, latifundiarul vrea ca toţi jucătorii, inclusiv cei vaccinaţi, să fie testaţi, periodic. În acest moment, UEFA a anunţat că fotbaliştii vaccinaţi şi cei trecuţi prin boală sunt scutiţi de efectuarea testelor peridice pentru COVID-19.

Ce a spus Gigi Becali?

*Jucătorii care au vaccin nu sunt testaţi, dar pot avea coronavirus. Dacă vor juca cu COVID pot face infarct sau atac cerebral.  Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Şi cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului. O facem pentru fotbalişti, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toţi înainte de meci.

*FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu şi încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei ştiu de la patron că nu e bine şi îl iubesc şi îl ascultă pe patron.

*Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonţ la cap. Atunci, s-au gândit că poate ce ceva periculos. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite