Becali exultă: Edward Iordănescu e la FCSB şi va încasa un salariu uriaş. Toate detaliile contractului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Tehnicianul de 43 de ani a ajuns, astăzi dimineaţă, la baza de pregătire de la Berceni, semn că negocierile cu patronul echipei s-au finalizat cu succes.

A fost nevoie de cel mai slab start de sezon din ultimii ani pentru ca, în sfârşit, Gigi Becali să se convingă că e nevoie de un antrenor adevărat pe banca FCSB-ului. Şi acesta va fi Edward Iordănescu, cel care a cucerit titlul şi Supercupa României cu CFR Cluj, în stagiunea precedentă. În palmaresul său figurează şi o a doua Supercupă, câştigată tot cu CFR, în sezonul 2018-2019. Atunci însă, fiul fostului selecţioner a avut o şedere extrem de scurtă în Gruia, fiind îndepărtat de conducere după numai trei meciuri!

Acum, Edward Iordănescu vine pe cai mari la FCSB din postura antrenorului care a reuşit să-şi negocieze contractul „la sânge“. Cu siguranţă, cea mai importantă clauză din acte e cea care l-ar proteja în faţa intervenţiilor patronului în deciziile tehnico-tactice. Concret, dacă Becali l-ar concedia, va fi nevoit să plătească suma de 500.000 de euro. Iar Edward Iordănescu, dacă va considera că nu poate lucra cu patronul FCSB, poate pleca, fără a plăti vreo despăgubire financiară.

În rest, cifrele contractului semnat de Edward Iordănescu sunt următoarele:

*Durata contractului: 9 luni

*Salariul lunar: 20.000 de euro, cât a avut şi la CFR Cluj, în sezonul trecut

*Prima pentru câştigarea titlului: 100.000 de euro

7 antrenori a avut FCSB, începând din 2017: Nicolae Dică, Mihai Teja, Bogdan Andone, Vergil Andronache, Bogdan Vintilă, Anton Petrea şi Dinu Todoran.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite