Becali a făcut pasul înapoi pentru Iohannis: „Dacă preşedintele a anunţat acest lucru...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut pentru declaraţiile sale virulente, patronul FCSB a luat o hotărâre neaşteptată în lumina ultimelor evenimente în România.

Gigi Becali s-a lăudat, în weekend, că nu va ţine cont de Ordonanţele Militare şi că îşi va rechema jucătorii la antrenamente. Doar că, la puţin timp după acest anunţ făcut de latifundiar, preşedintele Klaus Iohannis a prelungit starea de urgenţă până la 16 mai. Şi, oricum, sunt semnale tot mai clare că restricţiile vor rămâne în vigoare până la 6 iunie. Iar dacă ar fi să ne luăm după ce ne spun unele posturi de ştiri, e posibil să fim nevoiţi să stăm în case încă doi ani de acum încolo!

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, însă, deocamdată, potrivit prosport.ro, Gigi Becali a ajuns la concluzia că e mai bine să-şi anuleze planurile de a-şi băga echipa în cantonamentul de la Berceni, în vederea reluării antrenamentelor.

Ce a spus Gigi Becali?

*Lucrurile sunt foarte clare, iar băieţii care au fost azi (n.r. - marţi) la bază au avut acceptul nostru. Însă, după ce vor face toţi testele coronavirus, cred că vineri, ei nu-şi vor mai relua antrenamentele. Am decis să nu se mai reia antrenamentele, deoarece Iohannis a anunţat că va prelungi starea de urgenţă. 

*Băieţii vor primi din nou un program de la Vintilă (n.r. - antrenorul Bogdan Argeş Vintilă) şi îl vor face pe la casele lor. Dacă nu se prelungea starea de urgenţă, băieţii îşi reluau cu toţi antrenamentele în baza de la Berceni. Sper din tot sufletul să fie bine în ţară, iar preşedintele să nu mai fie nevoit să mai prelungească şi a treia lună starea de urgenţă în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite