Becali, o glumă de conducător: Ce s-a spus despre el după ce a schimbat antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mijlocul săptămânii, s-a oficializat înlocuirea lui Bogdan Argeş Vintilă cu Toni Petrea. Pe scurt, un secund i-a luat locul altuia.

Vasile Maftei, fostul jucător al Rapidului, în prezent antrenor secund la Astra, a glumit pe seama noilor permutări de la conducerea echipei FCSB. 

„S-a schimbat antrenorul? Nu s-a schimbat. S-au schimbat doar colaboratorii de acolo, ăsta este adevărul, ei ştiu foarte bine unde se duc“, a declarat Vasile Maftei la Digi Sport. 

Neubert: „Mentalitatea e greşită“

Alături de Toni Petrea, la FCSB s-a întors şi neamţul Thomas Neubert. Vorbim despre preparatorul fizic care începe al treilea mandat la FCSB. Neubert a explicat că una dintre principalele hibe ale fotbalistului român este felul greşit în care acesta vede lucrurile. 

„Voi face o analiză şi vom vedea ce este de făcut. Este dificil, în primul rând, trebuie schimbată mentalitatea. Nu este timp pentru pregătire fizică. Cinci ani de la ultimul titlu este prea mult. Sunt jucători buni în România. Din păcate, mentalitatea aici, la 20 de ani, e că fac un meci bun şi sunt Ronaldo! Asta nu e bine. Voi vorbi personal cu jucătorii de la FCSB“, a anunţat Thomas Neubert la sosirea la Bucureşti. 

Germanul va fi mâna dreaptă a lui Toni Petrea, fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, uns de patronul Gigi Becali antrenor principal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite