Becali, monument al deznădejdei după eliminarea din Europa: "Cea mai ruşinoasă înfrângere din fotbalul românesc"! Ce măsuri va lua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
becali

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, după  ce a pierdut la loviturile de departajare, 5-3, meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

După terminarea partidei, patronul bucureştenilor, Gigi Becali a comentat cu voce stinsă eliminarea favoriţilor săi şi a catalogat eşecul drept "cea mai ruşinoasă înfrângere din fotbalul românesc"

"E cea mai ruşinoasă înfrângere din fotbalul românesc! Nici CFR cu Dudelange nu e peste asta! Mai ruşinoasă ca asta nu a existat. Era o echipă care nu avea cum să-ţi dea gol. De fapt, nici nu au dat gol. Unul l-a dat Vlad, unul l-a dat Vucur. Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea. Cum să iei golul ăsta? Lasă în anumite meciuri, dar în meciul ăsta? Astea sunt meciuri importante. N-am pierdut şi campionatul din cauza lui? Ce să mai... O să vorbesc cu antrenorul, cu Meme. Dom'ne, dai încredere, dar cât? Bine, acum nu e de vină numai el. 

Aici se vede bărbăţia unei echipe de fotbal. Am luat fundaşi centrali să dea cu capul, dar unul a dat pasă cu capul la adversari (n.r. Stipe Vucur).

Eu cred că sunt unii oameni cărora le place confortul. Dacă au salarii mari, sunt mulţumiţi. Aşa cred eu

Ce măsuri să iei? O să dau vreo doi jucători afară, le zic 'bă, băieţi, la revedere'. Ce să mai fac cu ei dacă nu merge echipa în Europa?

S-au greşit schimbările, am greşit eu schimbările (n.r. - ironic). Eu sunt vinovat. Eu sunt vinovatul că o echipă care nici nu vrea să-ţi dea gol, ai califcarea în mână şi te duci să dai al doilea gol. Pentru ce te duci să dai al doilea gol? Când ăia nici nu depăşeau centrul terenului. Dă la portar mingea, pasează, plimbă mingea, că nu aveau putere să alerge. 

Ăsta este antrenorul meu (n.r. - despre Dinu Todoran) cu experienţă puţină şi e al meu! Şi fac ce vreau şi cu asta, basta! Nu pun alt antrenor, nu are nico vină antrenorul că nu-i convine la jucător să alerge.”, au fost cele mai importante declaraţii făcute de Gigi Becali, la ProX şi Digisport.

FCSB a câştigat prima manşă cu Şahtior Karagandy, de pe Arena Naţională, 1-0, dar a pierdut, joi după amaiza. meciul retur, 2-1, şi a părăsit competiţia după executarea loviturilor de la 11 metri, 5-3. Vicecampioana din Liga 1 a devenit prima echipă românească eliminată din cupele europene de o echipă din Kazahstan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite