Becali, printre ciudaţii Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Un om implicat în rasism, răpire, violenţă şi fermecat de Isus". Aşa îl caracterizează cei de la goal.com pe patronul Stelei, Gigi Becali, pe care îl clasează pe locul patru într-un top al celor mai controversaţi oameni de fotbal.

Descrierea patronului stelist merge mult mai departe. „Şi-a mărit averea printr-un schimb dubios de terenuri cu Armata. A fost acuzat de rasism, xenofobie, antisemitism, răpire şi crede că masonii unguri sunt cei care stau în spatele ascensiunii lui CFR Cluj.

A comandat o pictură cu Cina cea de Taină în care el apare în locul lui Isus, iar jucătorii şi antrenorii în rol de discipoli. L-a demis pe Bergodi pentru că nu i-a permis patronului să intre în vestiar în pauza meciului cu Şerif Tiraspol", se arată în siteul menţionat, unul dintre cele mai prestigioase din lumea fotbalului.

În acest top, Becali e devansat de alte figuri celebre. Silvio Berlusconi, premierul Italiei şi patronul lui AC Milan, Jesus Gil y Gil, excentricul preşedinte al celor de la Atletico Madrid până la decesul acestuia din 2004 şi Luciano Gaucci, de la Perugia, un personaj recunoscut de asemenea pentru năzbâtiile sale.

În schimb, Gigi e „peste "fostul lider militar sârb Arkan, patronul lui Obilici până la asasinarea acestuia, sau peste „nebunul"  Zamparini de la Palermo.

Perle marca Gigi

" Da' cine e domne Nichita Stănescu ăsta? A adus mai mulţi bani decât mine în România? "


" Eu voi face politică la nivel de mapamond în Europa. "

" E voinţa lui Dumnezeu ca eu să pasc acest popor. "

Conducători controversaţi

1. Silvio Berlusconi - AC Milan
2. Jesus Gil - Atletico Madrid
3. Luciano Gaucci - Perugia
4. Gigi Becali - Steaua
5. Ruis de Lopera - Betis Sevilla
6. Thaksin Shinawatra - ex-Manchester City
7. Pieterman Dmitri -ex-Racing Santander şi Deportivo Alavés
8. Maurizio Zamparini - Palermo
9. Arkan - FK Obilici
10. Nicollin Louis - Montpellier

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite