Becali spune că Dennis Man ar putea pleca de la Parma! Suma refuzată de italieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dennis

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, trăieşte cu sentimentul că fluturarea sumelor aiuritoare în dreptul jucătorilor îl ajută să mărească valoarea reală a acestora.

De-a lungul timpului, latifundiarul din Pipera s-a făcut de râs cu preţurile ameţitoare pe care le-a fixat unor fotballşti de duzină, însă acest lucru nu pare să îl descurajeze.

Ba mai mult, de câteva zile, Becali a început să inoveze în materie de promovare şi a ajuns să îşi laudă marfa şi după ce a scăpat de ea. Patronul FCSB a declarat că Parma are o ofertă de 12 milioane de euro pentru Dennis Man, mijlocaşul de bandă pentru care gruparea bucureşteană a încasat 11 milioane de euro în luna. ianuarie, doar că boss-ul echipei italienllor nu ar fi dispus să accepte. 

”Man are ofertă la ora asta, să-l vândă Parma cu 12.000.000 de euro, dar americanul nu vrea să-l vândă nici cu 15.000.000. Şi mai e şi accidentat”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

În perioada petrecută la Parma, Dennis Man nu a rupt gura târgului. Fotbalitul român a evoluat în 14 meciuri şi a reuşit doar două goluri şi o pasă de gol, 

Pentru salvarerea de la retrogradare, obiectiv ratat cu mult înainte de finalul campinatului, Parma s-a bazat şi pe serviciile unui alt român, Valentin Mihăilă tranferat de la Universitatea Craiova, în luna octombrie 2020, tot pe o sumă considerabilă, 8.5 milioane de euro.

Anunţul ofertei pentru Man vine într-o perioadă în care Becali se află în plină campanie de promovare a lui Ovidiu Popescu, un tânar de 18 ani, cu reale calităţi, dar care nu a demonstrat încă nimic. Afaceristul visează să primească 50 de milioane de euro pe Popescu şi susţine că ar fi refuzat deja o ofertă de 13 milioane de euro de la Juventus. 

"O refuz pentru că e un jucător pe care poţi să iei 50. Dacă îl dai pe ăla pe care poţi lua 50 cu 13, atunci în România nu vom mai lua vreodată 50. Dacă pot să iau 50, şi o să iau, pentru că el e titular la 18 ani şi nu îl schimbă nimeni, de ce să îl dau? Dacă îl ţin 3 ani, pot să iau chiar 100! Atunci de ce să iau 13? E jucător de geniu! Vreau 50 de milioane, plus 20% (n.r. - din drepturile lui). Mi se pare că oferta e din Italia, Giovanni a adus-o. Mi se pare că e vorba despre Juventus, sunt mai multe cluburi care îl monitorizează. Mi-a spus Giovanni că îl timpul în care vorbea cu unul, îl suna altul, tot pentru Popescu!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite