Becali „tremură“: Ce spunea în urmă cu trei săptămâni despre Victor Piţurcă şi ce spune acum, înainte de derby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CS U Craiova şi FCSB se vor înfrunta, duminică (ora 21.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV), în cel mai aşteptat meci din etapa cu numărul 9.

Craiova şi FCSB se întâlnesc într-un moment în care cele două cluburi se află în situaţii diametral opuse. 

Oltenii sunt în lupta pentru titlu şi, de curând, au dat o mare lovitură, aducându-l pe Victor Piţurcă pe bancă. În schimb, FCSB traversează cel mai prost sezon de când a ajuns pe mâna lui Becali, are o marionetă în loc de antrenor (n.r. – Bogdan Argeş Vintilă) şi se zbate în subsolul clasamentului!

Dincolo de o rivalitate sportivă, derby-ul de duminică atrage şi prin prima faptului că Victor Piţurcă va înfrunta echipa „duşmanului“ Gigi Becali! Piţurcă l-a adus pe actualul patron al FCSB-ului în fotbal, la începutul anilor 2000, însă, ulterior, cei doi au intrat într-un mare conflict şi au rupt orice legătură.

La 23 august, la scurt timp după ce Piţurcă a fost instalat la Craiova, Becali a ironizat mutarea. Acum însă, înaintea partidei de duminică, latifundiarul şi-a schimbat radical discursul.

Ce a spus Gigi Becali la 23 august?

Piţurcă la Craiova? Nu mă in-te-re-sea-ză de niciun fel. Persoana Victor Piţurcă nu mă interesează şi nu comentez în niciun fel. Nu sunt supărat pe el, dar sunt persoane cu care e bine să nu ai de-a face. Fără să deranjez şi fără ironie, cred că e mai uşor acum cu Craiova.

Ce a spus Gigi Becali acum?

*Nu îl poţi compara pe Piţurcă cu antrenorii din România de la ora actuală. Bineînţeles, în afară de Hagi, el e numărul 1. Hagi şi Piţurcă sunt cei mai buni din România. Hai, şi Dan Petrescu, iar dacă ar fi să fac un clasament, Hagi e primul, dar Piţurcă e mare de tot, nu îl poţi compara cu italianul (n.r. - Devis Mangia) sau cu Papură.

*E greu să câştigi meciuri cu echipe pe care le antrenează el (n.r. – Victor Piţurcă), dar chiar şi aşa...Nu poate face nici el chiar din argint aur. Argintul e argint, aurul e aur, nu poate să facă el minuni. Nu poate şi ştie asta. El a zis că vrea titlul, dar el acum o să vadă şi în iarnă o să ceară imediat 4-5 jucători, o să vedeţi.

*Cine va fi cel mai bun, să câştige, mergem la Craiova şi aia e. Doamne, cine e mai bun, să câştige, aşa vreau.

5 înfrângeri şi o victorie are FCSB în ultimele şase meciuri de campionat.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite