Becker, impresionat de Tiger Woods

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boris Becker şi actuala sa soţie, Lilly Kerssenberg
Boris Becker şi actuala sa soţie, Lilly Kerssenberg

Fostul jucător de tenis german Boris Becker a declarat că îl înţelege pe Tiger Woods, aflat în plin sex-scandal, după ce relaţiile sale extraconjugale au fost făcute publice, dar că este impresionat de amploarea şi frecvenţa aventurilor.

„Aşa am fost eu timp de zece ani" a declarat Becker în cadrul unui interviu televizat, transmis luni seară de către postul german ARD. „Am avut parte de aceleaşi exeprienţe, înţeleg prin ceea ce trece şi sunt alături de el", a mai spus Becker.

Neamţul s-a declarat însă impresionat de amplorea şi frecvenţa aventurilor lui Tiger. „Am fost pur şi simplu surprins de numărul de femei, de frecvenţa cu care se întâlnea cu ele. Având în vedere că a trebuit să şteargă toate urmele, oare cum a reuşit din punct de vedere logistic? Probabil că a schimbat constant telefoanele în încercarea de a nu lăsa nimic în urma lui", s-a minunat Becker

Germanul a fost la rândul său în dese rânduri pe prima pagină a ziarelor datorită aventurilor sale. A rămas faimoasă partida de sex pe care a avut-o în 1999 cu un fotomodel rus, într-o debara a unui restaurant de lux din Londra, fiind în acea perioadă căsătorit cu Barbara Feltus. Becker a plătit apoi 3,5 milioane de euro într-un proces de paternitate pe care fotomodelul rus i l-a intentat, denumind acea aventură drept „cele mai scumpe cinci secunde din viaţa mea".

Becker crede că pentru Tiger este extrem de greu să-şi mai salveze căsnicia. „Apar noi şi noi poveşti. Fie că sunt adevărate, fie că nu, deja nu mai contează. Răul a fost făcut", a mai spus neamţul

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite