Begu, mai jos de atât nu se poate: Irina a fost învinsă de o adversară care a jucat doar 12 meciuri în ultimii trei ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Begu (118 WTA) îşi continua forma catastrofală care i-a adus, de curând, ieşirea din Top 100 mondial, în condiţiile în care a încheiat 2018 pe locul 67 WTA.

Irina Begu a pierdut şase din cele 14 meciuri disputate în acest sezon pe hard şi, din păcate, nu s-a redresat nici după trecerea pe zgură. Aici, deocamdată, sportiva de 28 de ani are doar două victorii şi patru înfrângeri.

Ultimul eşec l-a înregistrat, astăzi, în prima partidă disputată la Nurnberg cu Anna-Lenna Friedsam (523 WTA), o nemţoaică de 25 de ani care a jucat doar 12 partide în circuitul feminin în ultimii trei ani! Friedsam a avut nevoie de două ore şi un minut pentru a trece de Begu, scor 4-6, 6-3, 6-3. 

Înfrângerea de astăzi adânceşte criza pentru Begu, care a câştigat doar două din ultimele zece partide disputate! Cele două victorii au venit în calificările de la Roma, cu Gavrilova (63 WTA) şi cu Puig (61 WTA), iar românca părea că se află pe drumul cel bun. 

A fost învinsă însă în turul I de la Italian Open, 2-6, 6-7, de Kasatkina (21 WTA), după care a venit înfrângerea de astăzi cu Friedsam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite