articolul anterior articolul urmator

Begu, stoarsă şi învinsă: Irina a plătit un preţ scump la Doha pentru prezenţa ei pe teren, la Cluj, la Fed Cup

3
13 Feb 2018 17:32:50
Autor: Amir Kiarash

3 Comentarii

Victor Mirea
13.02.2018, 19:43:49

Irina, De obicei pe tine acum te uita toti. Lumea incepe sa se adune deja la aclamat mascota de la Cluj. Tu insa mergi si te refa, mediteaza la ce a fost, da inapoi ca Sharapova filmul meciului si invata din ce a fost bun, dar mai ales din ce a mers prost. Cat esti in viata, lupta! Asta nu iti poate lua nimeni. Capul sus, ca suntem in februarie abia si anul e lung in ocazii de a te ridica din nou. Nici nu stii de unde sare iepurele, mai ales ca vine Pastele, ca sa fac un mic calambur. Sa fii sanatoasa, bine ca nu ai accidentari si ca-ntr-un film, "ridica-te si mergi mai departe!".

+1 (1 vot)
Cel Mare Scarembeu
13.02.2018, 20:33:01

Deci gestul de acere pauza de vestiar sau interventia medicului a lui Wozniaki a fost un gest urat dar cel al Irinei Begu a fost un gest de salutat.Sa inteleg ca incercati sa motivati absenta Simonei Halep de la FED CUP de la Cluj care ar fi obosit-o prea tare pentru turneul asta pe bani.Totusi pe Irina Begu a invins-o Stosur care chiar daca e pe locul ala e un nume in tenis.

+2 (2 voturi)
Petru Onisim
13.02.2018, 21:26:39

Irina merita toată stima și respectul nostru, al tuturor. A jucat pentru Romania, a calificat-o în faza următoare dar . . . a pierdut niște bani(si puncte in clasamentul WTA). Sa-l auzim acum pe Dancu dacă mai spune sa sprijinim pe Irina pentru ceea ce a făcut pentru Romania.