Berbatov a indicat câştigătoarele sferturilor Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berbatov

Dimitar Berbatov a analizat sferturile de finală ale Champions League, mizând pe marile favorite şi pe un meci entuziasmant între Barcelona şi Bayern Munchen.

Bulgarul şi-a oferit punctul său de vedere şi în cazul eliminării lui Juventus, care l-a numit pe Andrea Pirlo antrenor, dar şi despre zvonurile plecării lui Cristiano Ronaldo la PSG.

„Cred că lui Ronaldo i-ar plăcea să joace în Franţa“, a spus ambasadorul Betfair.

Atalanta v PSG

PSG este favorita clară în acest meci. Talentul pe care îl are echipa la dispoziţie este incredibil. Kylian Mbappe e posibil să nu fie pregătit de joc şi, chiar dacă este, poate fi riscant să joace. Chiar şi fără el, PSG are jucători de calitate şi, oricât de mult îmi place Atalanta, ar fi un miracol dacă ar reuşi să treacă mai departe. Fiind echipa mai slab cotată, trebuie să joace cum ştie, fără frică. PSG îşi doreşte să devină un club cu adevărat mare şi să câştige Champions League pentru prima oară, iar după acest meci ar trebui să fie un pas mai aproape de a reuşi acest lucru. 0-3.

RB Leipzig v Atletico Madrid

Cred că Atletico Madrid va câştiga acest meci. Îmi place mult echipa, îmi place de Diego Simeone şi îmi place pasiunea cu care joacă. Atletico a fost învinsă de două ori în finală în ultimii ani, aşa că poate va primi o a treia şansă. Sunt un mare fan al jocului ei tactic şi cred că va fi prea puternică pentru Leipzig. 1-3.

Barcelona v Bayern Munchen

Ce meci! Nu cred că poţi cere mai mult de la o seară de vineri. Poate doar să fi fost şi fani în tribune, dar asta este o altă poveste. Mi-e foarte greu să dau un pronostic pentru acest meci. Iubesc Barcelona, pe Lionel Messi. Joacă un fotbal extraordinar. De asemenea, îmi place Bayern, iar felul în care joacă este fenomenal. Robert Lewandowski a fost într-o formă de zile mari. Forma Barcelonei a fost mai slabă, însă cu un jucător precum Messi se poate întâmpla orice în 90 de minute. Poate că Bayern se va impune, la limită. Cred că vor fi multe goluri în acest meci, fiindcă ambele echipe au un apetit ofensiv pentru care sunt renumite. 2-3.

Manchester City v Lyon

Cred că Manchester City va fi foarte motivată, în special după ce a eliminat Real Madrid. Pep Guardiola va pregăti echipa perfect, iar dacă Sergio Aguero va fi apt de joc, City va avea o forţă şi mai mare, prea mare pentru Lyon. Tot respectul pentru echipa franceză, una disciplinată şi cu un joc bun, dar City este o echipă de top. 3-0.

Despre situaţia de la Juventus 

Eliminarea trebuie să fi fost groaznică, nu numai pentru Ronaldo, dar pentru întreaga echipă. Jucătorii precum Ronaldo vor fi întotdeauna înfometaţi, oricare ar fi miza, de aceea stabileşte recorduri şi la 35 de ani.

În final, managerul este cel învinuit întotdeauna, dar nu mă aşteptam ca Sarri să fie demis. Am fost surprins că Pirlo a primit rolul de antrenor, dar iată încă un club mare care oferă şansa unui antrenor neexperimentat să îl conducă. Temerea este că un eşec i-ar păta reputaţia şi imaginea sa extraordinară pe care o are ca jucător. Nimeni nu vrea să vadă aşa ceva, însă s-a întâmplat şi în trecut cu alţi jucători mari care au eşuat ca manageri. Cred că Gattuso a spus-o bine – nu dormi, mereu eşti disponibil şi mereu poţi eşua. 

Sper ca Pirlo să aibă succes. Când văd un manager tânăr primind o astfel de oportunitate, asta îmi dă speranţe mie şi altor foşti jucători. Când văd nume precum Pirlo, Zidane sau Guardiola, mă bucur, însă pentru a avea succes trebuie să lucrezi cum au făcut-o Zidane sau Guardiola. Poţi fi cel mai talentat manager, dar dacă lucrurile nu merg în favoarea ta şi ai ghinion, poţi eşua. 

Personal, îmi doresc să obţin licenţa Pro de la UEFA şi sunt interesat să devin manager, dar îmi doresc să fac asta doar când oportunitatea potrivită mi se arată.

Despre zvonurile plecării lui Cristiano Ronaldo la PSG

Am auzit zvonurile cum că Ronaldo s-ar putea transfera la PSG. Nu ar fi nicio surpriză să îl vedem jucând, ca Ibrahimovic, chiar şi la 38 de ani. Vedem că este un jucător dorit de oricine la cei 35 de ani ai săi. Banii nu reprezintă o problemă pentru PSG, iar dacă ambele părţi îşi doresc transferul, el va avea loc. Imaginaţi-vă un atac Ronaldo – Mbappe – Neymar. Wow!

Cred că lui Ronaldo i-ar plăcea să joace în Franţa. Nu este un campionat la fel de puternic precum cele din Spania, Italia sau Anglia, însă este similar cu cel din Germania din anumite puncte de vedere. PSG este ca Bayern, o echipă mult peste oricare alta din ţara sa. 

Ronaldo a avut succes la echipe diferite, în timp ce Messi a rămas numai la Barcelona. Sunt două cariere diferite, dar amândoi sunt la fel de buni. E important cum ajungi să ai succes, nu neapărat unde îl ai. Ambii jucători au realizat lucruri extraordinare în carieră. Messi cred că ar putea să ajungă preşedinte la Barcelona! 

E o situaţie similară cu cea dintre Giggs şi Beckham. Giggsy a rămas la Manchester întreaga carieră şi a realizat atât de multe lucruri, în timp ce David a călătorit şi a devenit un superstar la nivel global. Alegerea personală este cea care dictează.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite