Bergodi, un italian lovit de COVID-19 în România: Ultimele detalii despre starea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Bergodi a respectat normele sanitare, dar tot s-a îmbolnăvit
Cristiano Bergodi a respectat normele sanitare, dar tot s-a îmbolnăvit

Un necaz nu vine niciodată singur: după ce a ratat titlul în ultimul meci al play-off-ului cu Craiova, tehnicianul de 55 de ani a aflat că are şi coronavirus.

Cristiano Bergodi a plecat sănătos din Italia, o ţară care, la un moment dat, a fost devastată de pandemie, pentru a se îmbolnăvi...în România!

La o zi după partida pierdută de Craiova, acasă, cu CFR Cluj (1-3), care a însemnat şi pierderea titlului pentru olteni, Cristiano Bergodi a primit rezultatul testului pe care l-a efectuat, obligatoriu, conform protocoalelor stabilite de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). Şi a aflat că are COVID-19! Oricum, existau nişte suspiciuni în privinţa italianului care, cu vreo zece zile înainte, avusese şi un test neconcludent. Acum însă, el e internat în spital, iar preşedintele Craiovei, Sorin Cîrţu, a vorbit la Digi Sport despre starea de sănătate a antrenorului de 55 de ani.

Ce a spus Sorin Cîrţu?

*Am vorbit cu el, e bine. I se acordă foarte multă atenţie. E pe un drum ascendent, să spun aşa.

*La un moment dat, a avut o dificultate în respiraţie, dar acum e bine. E tratat pentru pneumonie, e sub control. Se preconizează că în două-trei zile va ieşi din spital. Dacă nu pleacă acum cu echipa în Austria, vineri o să vină şi el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite