Bianca Andreescu, a treia jucătoare de top care renunţă la Roland Garros! Estimarea pesimistă făcută de L'Equipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Jucătoarea canadiană de tenis Bianca Andreescu (7 WTA) nu va participa la turneul de la Roland Garros, a confirmat agentul sportivei, potrivit The Canadian Press, citat de news.ro.

Ultima participare a Biancăi Andreescu în cadrul unei competiţii oficiale a fost la Turneul Campioanelor din octombrie 2019, când a suferit o accidentare la genunchi şi a fost nevoită să se retragă. 

În primăvară, sportiva de origine română trebuia să se întoarcă în circuit, dar a amânat revenirea din cauza unei noi acidentări.

Bianca a ratat astfel atât Australian Open, cât şi US Open, turneu la care era deţinătoarea trofeului, iar previziunile făcute de L'Equipe sunt şi mai sumbre. "E foarte puţin probabil să o mai vedem pe terenul de tenis în 2020", au scris francezii.

După australianca Ashleigh Barty, liderul WTA, şi japoneza Naomi Osaka (3 WTA) câştigătoarea US Open 2020, Bianca Andreescu este a treia jucătoarea importantă care declină participarea la ultimul turneu major din acest an, amânat patru luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Competiţia din capitala Franţei se va desfăşura între 27 septembrie şi 11 octombrie. Calificările încep luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite