Bianca Bazaliu a ajuns în cantonamentul României de la Paris. Ce mare semn de întrebare are Martin Ambros în privinţa înlocuitoarei Cristinei Neagu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Bazaliu, tânăra jucătoare de 21 de ani chemată de urgenţă în Franţa pentru a o înlocui pe Cristina Neagu în lotul echipei naţionale de handbal, a ajuns în cantonamentul de la Paris şi se antrenează alături de celelalte tricolore.

Bianca Bazaliu a ajuns la Paris în după-amiaza zilei de joi, 13 decembrie, şi a intrat direct în cantonamentul echipei naţionale. Bazaliu, campioană mondială cu echipa de junioare a României în 2014, joacă pe acelaşi post, inter stânga, ca şi Cristina Neagu, cea despre care tânăra de 21 de ani a declarat că este jucătoarea care a inspirat-o în carieră.

Verdictul medicilor în privinţa Cristinei Neagu a fost dureros, după accidentarea din meciul cu Ungaria: ruptură a ligamentelor încrucişate la piciorul drept şi cel puţin şase luni necesare pentru tratament.

Selecţionerul României, spaniolul Ambros Martin, spune că nu poate garanta că Bianca Bazaliu va juca în semifinala cu Rusia programată vineri, 14 decembrie, de la ora 18.30. „Bianca vine, dar nu ştim încă la cel nivel se află azi. Nu ştim cum s-a antrenat în aceste zile, de când competiţiile sunt în pauză. Probabil că s-a antrenat fizic, dar nu ştim dacă este în ritmul competiţiei. Voi vorbi cu ea şi apoi voi lua o decizie”, a declarat selecţionerul.

Bianca Bazaliu s-a antrenat înainte de Campionatul European din Franţa împreună cu loturile A şi B ale României şi a jucat şi la Trofeul Carpaţi. Este legitimată, la fel ca şi Cristina Neagu, la CSM Bucureşti. Specialiştii spun că este posibil că Bazaliu să fie introdusă pe parcursul meciului cu Rusia.

CITEŞTE ŞI

Începe calvarul Cristinei Neagu: De ce există riscul să-şi încheie cariera. Fostul medic al naţionalei a explicat situaţia

Cristina Neagu, primul mesaj pe Facebook după o accidentare horror: Vedeta României a explicat ce va face

Ce va urma pentru cariera lui Neagu: „E dramatic ce se întâmplă!“. Un fost handbalist a fost îngrozit când a văzut faza

Presa maghiară, îngrozită de ce a păţit Cristina Neagu: Descrierea fazei care a încheiat Euro pentru vedeta României

Totul despre accidentarea lui Neagu: Ce înseamnă ruptura ligamentelor încrucişate şi cum se tratează la sportivi

România se luptă şi pentru Cristina Neagu: Ce au făcut fetele după accidentarea teribilă suferită de liderul lor

Care este starea de sănătate a Cristinei Neagu şi ce şanse are să mai joace la Europene

Cristina Neagu, cea mai recentă victimă a accidentărilor grave ale româncelor la Europenele de handbal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite