România – Turcia / Ca la noi, la nimeni: FRF i-a chemat pe fani la stadion, dar i-a lăsat pe bişniţari să-şi facă, din nou, de cap. În ce sectoare se mai găsesc bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii au stat la coadă pentru un tichet la România - Turcia. FOTO: Click!
Suporterii au stat la coadă pentru un tichet la România - Turcia. FOTO: Click!

Federaţia a anunţat, luni dimineaţă, că sunt 40.000 de bilete nevândute la România – Turcia, lansând un apel către suporteri să vină la stadion. Mesajul a fost recepţionat de fani.

„Dubla“ cu Ungaria şi Turcia a dovedit, încă o dată, că naţionala nu se mai bucură de dragostea românilor ca pe vremea Generaţiei de Aur. Dacă la un meci important al Stelei biletele se dau în câteva ore, în schimb, la un joc capital al tricolorilor, cel cu Ungaria, pe „Arena Naţională“ au rămas vreo 10.000 de locuri goale!

Iar, până luni dimineaţă, situaţia era de-a dreptul jenantă în privinţa meciului România – Turcia. „Din păcate, nu au fost achiziţionate decât aproximativ 15.000 de bilete, iar jucătorii şi componenţii staffului tehnic al echipei noastre naţionale fac un nou apel către suporterii tricolorilor, care şi-au încurajat atât de frumos favoriţii în jocul cu Ungaria, să vină la stadion“ a fost un fragment dintr-un comunicat postat pe frf.ro.

Iarăşi „coloraţii“ şi-au făcut de cap

Dacă din 20 august, de când tichetele s-au pus în vânzare, s-au dat doar 15.000, în schimb, luni, după apelul lansat de FRF, fanii tricolorilor au luat cu asalt casele de bilete ale „Arenei Naţionale“. Până la ora 19.00, aproximativ 27.000 de tichete fuseseră vândute.

Din păcate, ca de obicei, bişniţarii au făcut ce au vrut, cumpărând cele mai dorite bilete, cele de 20 de lei şi de 40 lei, repunându-le în vânzare la un preţ triplu! Tichetele la peluze, la tribuna a II-a şi la tribuna I (cele de 40 de lei) s-au epuizat, însă doritorii pot achiziţiona locuri la următoarele categorii:

*Tribuna a II-a – 80 şi 160 de lei

*Tribuna I – 80 de lei

*VIP (cu catering) – 400, 600 şi 800 de lei

Marţi, casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi cele din strada Maior Ion Coravu vor fi deschise de la ora 11.00 până la ora 19.00, iar cele din Bulevardul Basarabia între orele 11.00-17.00. În plus, în intervalul orar 11.00-19.00, bilete vor putea fi achiziţionate şi de la Recepţia Casei Fotbalului, intrarea făcându-se doar prin strada Sergent Vasile Şerbănică.

Turcii au luat 500 din 2.500

Deşi a avut la dispoziţie 2.500 de tichete, Federaţia Turcă a achiziţionat doar 500 de bilete. Pe lângă fanii care vor veni la meci din Turcia, galeria oaspeţilor va fi formată şi din turcii care sunt stabiliţi în România. 

Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar ar fi un dezastru să nu vină prea mulţi suporteri la meci. Totuşi, sper ca lumea să cumpere bilete până la ora jocului. Victor Piţurcă selecţioner România  

Marica: „Lumea n-are bani de două meciuri la rând“

După ce a aflat că vânzarea tichetelor merge greu, Ciprian Marica a încercat să găsească o explicaţie. „Nu e simplu să plăteşti două bilete unul după altul, implică nişte costuri importante, nu toţi au bani, dar cred că vor face eforturi să vină la stadion. Cu Ungaria am simţit omul în plus, pe suporteri, îmi doresc să vină şi împotriva Turciei. Avem nevoie de ei, să-i simţim aproape. Fac un apel către ei să vină şi noi ne vom da sufletul pe teren“, a declarat vârful de 27 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite